LIFE

“Ο διάβολος φοράει Prada” θα γίνει musical από τον Elton John και αυτό είναι το καλό νέο της ημέρας

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Πότε πέρασαν 13 χρόνια από την ταινία σταθμό της μόδας, που βάζεις ξανά και ξανά μόνο για να δεις τα outits της Anne Hathaway και το μπλαζέ ύφος της Meryl Streep ως alter ego της Anna Wintour (Florals? For spring? Groundbreaking). Η ταινία που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο της Lauren Weisberger επιστρέφει, αλλά όχι στη μεγάλη οθόνη. Σε musical με μελωδίες του Elton John.

 

Το καλοκαίρι του 2020, από τις 14 Ιουλίου μέχρι τις 17 Αυγούστου, το κοινό του Chicago θα μπορέσει να απολαύσει την κλασική ιστορία μίας δημοσιογράφου που προσπαθεί να επιβιώσει στη ζούγκλα των ΜΜΕ και της μόδας. Η επίσημη ανακοίνωση του upcoming musical μας ενημερώνει ότι το story μένει ως έχει με την Andy, «μία φιλόδοξη δημοσιογράφο που προσπαθεί να πραγματοποιήσει τα όνειρά της αλλά με πληρώνοντας το τίμημα της πραγματικότητας. Το “The Devil Wears Prada” είναι ένα νέο musical που επανέρχεται με μία εντελώς φρέσκια ματιά».

Δες κι αυτό: Τα “Golden Girls” θα αναβιώσουν με τις υπέρτατες Jane Lynch και Cyndi Lauper. Ψάχνουν τις άλλες δύο

Η επιστροφή του Elton John

Μπορεί το 2018 να ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τις συναυλίες και τις περιοδείες του, αλλά ευτυχώς δεν απέσυρε το ταλέντο του αφού είχε δηλώσει τότε ότι θα παραμείνει δημιουργικός. Απλώς θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του. Και τώρα επιστρέφει μέσα από τη μουσική σύνθεση  κι αυτό από μόνο του αποτελεί εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα. Όπως και το ότι τη σκηνοθεσία θα αναλάβει η βραβευμένη με Tony Anna D. Shapiro.

Το cast

Δεν υπάρχει ακόμα καμία ενημέρωση για το ποιοι ηθοποιοί θα «αντικαταστήσουν» τη Meryl Streep, την Anne Hathaway, τον Stanely Tucci και την Emily Blunt, αλλά οι προσδοκίες είναι υψηλές, αν σκεφτείς ότι ακόμα μιλάμε για την ταινία, με την ίδια ζέση που το κάναμε και όταν βγήκε. Σίγουρα υπάρχει διαφορά μεταξύ μεγάλης οθόνης και θεατρικής σκηνής, αλλά με Elton John στη μουσική, το επίπεδο της ποιότητας είναι ήδη ψηλά.  Μέχρι τότε, ας θυμηθούμε το trailer της αγαπημένη ταινίας από το 2006.

 

Κεντρική φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP