Αναρωτιόσουν πόσο λάθος μπορεί να πάει μια διαφήμιση για plus size καλσόν; Ιδού

Έξαλλο έχει γίνει το διαδίκτυο με μια νέα διαφήμιση για καλσόν σε μεγάλα μεγέθη.

Δεν φτάνει που οι γυναίκες με πιο γεμάτες σιλουέτες δυσκολεύονται ούτως ή άλλως να βρουν ρούχα στα μαγαζιά που ψωνίζει η πλειονότητα των καταναλωτριών, θα πρέπει να έρχονται αντιμέτωπες και με διαφημίσεις σαν την παρακάτω, στην προσπάθειά τους να ψωνίσουν ένα καλσόν.

Οι χρήστες του διαδικτύου κατηγορούν την ιστοσελίδα wish.com, για την πολύ αποτυχημένη προσπάθειά της να πουλήσει καλσόν μεγαλύτερου μεγέθους, βάζοντας μια αδύνατη γυναίκα να ποζάρει όχι απλά φορώντας τα, αλλά δείχνοντας πόσο μεγαλύτερά της είναι.

Είναι τόσο φαρδύ που μπορεί να σηκώσει το καλσον της μέχρι τους ώμους.

Και τόσο μεγάλο που μπορεί ακόμα και να κρυφτεί ολόκληρη σε αυτό.

"Προτιμάμε να μην αναγνωρίσουμε ότι υπάρχουν χοντροί άνθρωποι, οπότε αντί να προσλάβουμε ένα plus size μοντέλο να σου δείξει πώς είναι αυτό το καλσόν, θα σε κάνουμε απλά να νιώσεις απαίσια με τον εαυτό σου και θα περιμένουμε να μας δώσεις τα λεφτά σου όπως και να 'χει" - άνθρωποι που πωλούν plus size καλσόν"

 

"Τέτοιου είδους πράγματα με ανησυχούν. Ποιος κάθεται και σκέφτεται εκεί στο marketing και έχει ιδέες σαν αυτή "Λοιπόν ακούστε με παιδιά, γιατί να μη βάλουμε μια πιο μικρόσωμη γυναίκα σε μεγάλο καλσόν, για να τους δείξουμε πόσο μεγάλα είναι; Σταματήστε να αστειεύεστε με τα σώματά μας!"

Ταυτόχρονα, το να χρησιμοποιείς μοντέλα μικρότερων μεγεθών για ρούχα μεγαλύτερων, τη στιγμή που τα Plus size μοντέλα είναι όλο και περισσότερα, είναι εξίσου προβληματικό, αφού περιθωριοποιείς μια μεγάλη κατηγορία γυναικών η οποία προσπαθεί εδώ και χρόνια να αντιμετωπίζεται ως κανονική. Το να έχεις παραπάνω κιλά από την κοπέλα της φωτογραφίας είναι απόλυτα φυσιολογικό.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ