LIFE

Ατάκες ερωτικής απογοήτευσης που θα σου ματώσουν την καρδιά

Η Peyton Fulford αποφάσισε να κάνει ένα φωτογραφικό project αντλώντας έμπνευση από τον πόνο που νιώθουμε όταν βιώνουμε μια ερωτική απογοήτευση.

Φυσικά η ιδέα της αυτή θα έβρισκε ανταπόκριση, καθώς πρόκειται για ένα συναίσθημα που όλοι έχουμε νιώσει θα νιώσουμε αργά ή γρήγορα. Αν δε θυμάσαι ποια ήταν η τελευταία φορά που έκλαψες για κάποιον, πολύ χαίρομαι για σένα. Ίσως δε θα έπρεπε να είσαι σε αυτό το άρθρο.

Αν όμως έχεις μια γλυκόπικρη ανάμνηση που όποτε την ανακαλείς τα μάτια σου βουρκώνουν, σίγουρα οι παρακάτω φωτογραφίες θα σε κάνουν να μη μπορείς να συγκρατήσεις τα δάκρυά σου.

Το project με τίτλο ”Abandoned Love”, είναι μια συλλογή από ατάκες που έστειλαν απλοί άνθρωποι στη φωτογράφο και πρόκειται για όλα όσα ένιωσαν ή ήθελαν να πουν, και έχουν σχέση με μια ερωτική απογοήτευση που έχουν βιώσει.

 

Στη συνέχεια η Peyton, έκανε αυτές τις φράσεις μια σειρά από πολύχρωμες γιρλάντες, τις κρέμασε σε πόρτες, τοίχους και παράθυρα της πόλης και τις φωτογράφισε.

Μπορεί να ακούγεται απλοϊκό, αλλά στην πραγματικότητα το εγκαταλελειμμένο τοπίο, σε συνδυασμό με ορισμένα από τα πράγματα που πάντα σε έπνιγαν και δε μπόρεσες να πεις, ή είπες όταν ήταν ήδη πολύ αργά ή – ακόμα χειρότερα – σκέφτεσαι ακόμα και αρκετό καιρό μετά το τέλος της ιστορίας αυτής, απεικονίζουν ακριβώς τη μοναξιά και τον σπαραγμό που ένιωσες τότε/κάποτε.

Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου, αλλά παρά τα χαρούμενα χρώματα και την απουσία ανθρώπων, αυτό είναι ένα από τα πιο πετυχημένα και αληθινά φωτογραφικά projects που έχω δει. Σίγουρα όλες θα βρείτε μια ατάκα που θα σας ταιριάζει περισσότερο.

Ρίξε μια ματιά. Δεν είναι κάθε φωτογραφία, μια (ακόμα) μαχαιριά στην καρδιά;