WATCHLIST

Your Face Sounds Familiar: Μετά τον Ζαχαράτο και τη Σολωμού νέο όνομα – έκπληξη για την κριτική επιτροπή

Instagram/yfsf_ant1

Μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερα αποκαλύπτονται για τον νέο κύκλο του Your Face Sounds Familiar που πρόκειται να επιστρέψει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 στις 20 Ιανουαρίου στις οθόνες μας. Τα «αποκαλυπτήρια» γίνονται παραδοσιακά στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και μέχρι στιγμής έχουμε μάθει τα εξής: Ένα βήμα πριν πουν το «ναι» για την κριτική του show είναι ο Τάκης Ζαχαράτος αλλά και η Μαρία Σολωμού.

«Επειδή γράφτηκε ότι ο Τάκης Ζαχαράτος είπε όχι, ή ότι δεν θέλει, εμείς αποκαθιστούμε την αλήθεια, είναι ένα βήμα πριν πει το ναί», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλώντας για την κριτική επιτροπή. Λίγες ημέρες μετά μιλώντας για τη Μαρία Σολωμού σημείωσε ότι κι εκείνη είναι κοντά στο “ναι” χωρίς να έχει υπογράψει ακόμα.

 

Λίγες ημέρες μετά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος επανήλθε στο θέμα «κριτική επιτροπής» του YFSF, για να αποκαλύψει ένα ακόμα όνομα. «Με το σταγονόμετρο σας δίνω τους κριτές. Η Μαρία Μπεκατώρου επιστρέφει. Έχω τον επόμενο κριτή. Μετά τον Τάκη Ζαχαράτο και τη Μαρία Σολωμού, οποιοδήποτε άλλο κανάλι θα σταματούσε εδώ θα έβαζε και δύο γλάστρες και γίναμε. Όχι ο ΑΝΤ1. Συνεχίζουμε και βαράμε γιατί ο επόμενος κριτής που αποκαλύπτεται αποκλειστικά από το πρωινό είναι ο πολυτάλαντος, πληθωρικός και πολυσχιδής Δημήτρης Σταρόβας», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. «Περιμένουμε άλλον ένα, εκεί θα δείτε τη βόμβα» είπε ο δημοσιογράφος αποκαλύπτοντας ότι η τελευταία κριτής θα είναι γυναίκα.

Και κάπου εκεί ακούστηκε και το όνομα του Παναγιώτη Ραφαηλίδη που απολύθηκε πρόσφατα από το Open και ίσως είναι ένας από τους διαγωνιζόμενους του show.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/yfsf_ant1