WATCHLIST

Το Your Face Sounds Familiar επιστρέφει στον ANT1

Instagram/yfsf_Ant1

Ένα από τα αγαπημένα show του ΑΝΤ1 θα δούμε το επόμενο διάστημα στις οθόνες μας. Το show μεταμφιέσεων Your Face Sounds Familiar που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και έχει χαρίσει στιγμές γέλιου (Θυμάσαι τον Κώστα Δόξα ως Γωγώ Τσαμπά, έτσι δεν είναι;) στο τηλεοπτικό κοινό επιστρέφει μετά την απουσία του την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, όπως αποκάλυψε στο Πρω1νό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Παρά τις πιέσεις της έκπληκτης Φαίης Σκορδά που δεν είχε υπόψη της την πληροφορία για την επιστροφή του Your Face Sounds Familiar, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν αποκάλυψε τα ονόματα με τα οποία ο ΑΝΤ1 έχει ξεκινήσει τις επαφές για να στελεχώσουν την κριτική επιτροπή και την ομάδα των διαγωνιζόμενων του show. Αρκέστηκε να πει ότι στην κριτική επιτροπή θα υπάρχει και ένα πρόσωπο από άλλο κανάλι, ενώ οι πρώτες προσεγγίσεις για συμμετοχές έχουν γίνει σε ηθοποιούς, τραγουδιστές και μία ακόμα κατηγορία.

Το μόνο σίγουρο είναι πώς το show θα το παρουσιάσει και πάλι η Μαρία Μπεκατώρου. Δες στο παρακάτω video όσα σχολιάστηκαν στο Πρω1νό.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/yfsf_Ant1