CELEBRITIES

YFSF 3: Όλα όσα έγιναν στην εντυπωσιακή πρεμιέρα

Χθες πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar 3 με την απολαυστική Μαρία Μπεκατώρου. Η διάσημη παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά της και τον ενθουσιασμό της για την επιστροφή του talent σόου που τόσο καιρό περίμενε. Για τρίτη χρονιά λοιπόν οι Κυριακές μας θα περνάνε ευχάριστα βλέποντας Your Face Sounds Familiar στον Ant1.

Η έναρξη ήταν φανταστική. Ένα βίντεο flashback, με μεταμφιέσεις από τις προηγούμενες χρονιές έπαιξε στις οθόνες μας και μετά από λίγα λεπτά η αγαπημένη Μαρία, με απερίγραπτη χαρά, μας καλωσόρισε στο σόου και υποσχέθηκε να μας χαρίσει ακόμα μια χρονιά με εντυπωσιακές μεταμφιέσεις και άφθονο γέλιο.

”Πολύ ωραία, τέλεια ατμόσφαιρα. Σας ευχαριστώ πολύ. Πολύ χαρά. Αργήσαμε λίγο, να τα λέμε κι’ αυτά αλλά εδώ είμαστε. Πόσο μου λείψατε δεν ξέρετε. Πόσο χαίρομαι που είμαι εδώ επίσης δεν γνωρίζετε. Καλώς ήρθατε”

 

Στην συνέχεια μας παρουσίασε την καινούργια κριτική επιτροπή που αποτελείται από τον Σταμάτη Φασουλή, τον Πέτρο Φιλιππίδη, την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Νίκο Μουτσινά.

Οι κυρίες της παρέας τράβηξαν τα βλέμματα όλων με τα υπέροχα φορέματα τους. Η Μαρία επέλεξε να φορέσει ένα πορτοκαλί φόρεμα Celia Kritharioti haute couture, με ιδιαίτερο κέντημα στο μπούστο και pee toe γόβες Christian Louboutin.

στις

 

Ενώ η Κατερίνα, φόρεσε ένα αποκαλυπτικό λευκό φόρεμα που σχεδίασε ο Spiros Stefanoudakis σε συνδυασμό με τα υπέροχα παπούτσια της εταιρείας Sante.

στις

 

Η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Όθωνας Μεταξάς, ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Josephine Wendel, η Αποστολία Ζώη, ο Βαλάντης, η Βαλέρια Κουρούπη, ο Γιάννης Κρητικός, ο Δήμος Μπέκε και η Ελένη Καρακάση, έκαναν τις πρώτες μεταμφιέσεις τους στο πλατό του Ant1, κερδίζοντας πολύ θετικά σχόλια. Νικητής της βραδιάς ο Βαλάντης ή αλλιώς ο Θέμης Αδαμαντίδης.