WATCHLIST

Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα για τα αρνητικά σχόλια που έλαβε για το “Voice”

Instagram/chrismpo

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει πλέον επίσημα ξεκινήσει την τηλεοπτική της πορεία. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίζει, συμπαρουσιάζει (μαζί με τον Γιώργο Λιανό) το talent show "The Voice" του ΣΚΑΪ. Τα πρώτα σχόλια που έκαναν την εμφάνισή τους στα social media για τις επιδόσεις της σε αυτόν τον νέο της ρόλο δεν ήταν κολακευτικά. Η Χριστίνα Μπόμπα, δέχεται σχόλια είτε επιδοκιμασίας είτε αποδοκιμασίας και στα social media. Για τα τελευταία κλήθηκε να απαντήσει ως καλεσμένη της εκπομπής «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Διάβασε επίσης: The Voice: Παρουσιαστές Λιανός-Μπόμπα. Οι πρώτες δηλώσεις για τη συνεργασία και ο τέταρτος κριτής

«Το Instagram το δικό μου, είναι το εργαλείο για να επικοινωνώ με τον κόσμο στο οποίο έχω τις συνεργασίες μου και σε αυτό που θέλω να μοιράσω τα μηνύματα για τη ζωή, το κομμάτι του ταξιδιού, το κομμάτι της υγιεινής ζωής. Έχω κάποιους πυλώνες που είμαι εγώ και τους επικοινωνώ και στον κόσμο. Εκεί όταν παίρνω αρνητικά σχόλια δεν τα διαγράφω, αλλά προσπαθώ να δω που έχουν δίκιο. Όταν όμως βλέπω σχόλια που δεν είναι αρνητικά αλλά κακόβουλα, όχι μόνο τα διαγράφω αλλά μπλοκάρω και τον λογαριασμό γιατί θέλω να περνάω καλά στη ζωή μου. Δεν θέλω να προβληματίζομαι με το τι λέει κάποιος κακός που κάθεται πίσω από το κινητό. Ένα κακό σχόλιο που έχει βάση θα το διαβάσω. Κάποιες φορές μπορεί να στείλω και μήνυμα σε αυτόν που το έγραψε» είπε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Η ίδια αναφέρθηκε στη συνέχεια πιο συγκεκριμένα στο “Voice” τονίζοντας ότι θεώρησε άδικο το γεγονός ότι κρίθηκε σκληρά ενώ κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση. Δεν αναφέρθηκε βέβαια στο γεγονός ότι τα πρώτα της βήματα δεν επέλεξε να είναι baby steps αλλά ένα γιγαντιαίο άλμα στον χώρο των show υπερπαραγωγών της ελληνικής τηλεόρασης από τα οποία οι τηλεθεατές έχουν και υψηλότερες προσδοκίες.

«Την κριτική την δέχομαι. Είναι και ένα τίμημα που πληρώνεις όταν εκτίθεσαι. Το έζησα και στο Voice. Έζησα σχόλια πολλά. Στην αρχή μου είπαν πως έγινε στο twitter χαμός. Δεν τα διάβασα αμέσως, τα διάβασα αργότερα. Όταν μου έλεγαν ότι γίνεται χαμός, το έβαζα μέσα μου γιατί δεν ήξερα τι λένε. Πέρασε ένα διάστημα που με έτρωγε λίγο και μια μέρα που ήμουν στο studio δεν μπορούσα να λειτουργήσω σωστά και εκεί μίλησα στον αρχισυντάκτη μου και πως με έχει επηρεάσει όλο αυτό. Μέσα μου το θεώρησα άδικο γιατί ήταν η πρώτη μου φορά στην τηλεόραση, κάνω τα πρώτα μου βήματα, μπορεί να μου πηγαίνει να μην μου πηγαίνει, ας δώσουμε λίγο χρόνο πριν αρχίσουμε το βρίσιμο. Μου είπε ο αρχισυντάκτης μου δυο λόγια εμψυχωτικά και από τότε έσβησε για μένα», σημείωσε η Χριστίνα Μπόμπα και τέλος αναφέρθηκε στην κριτική, που αναίτια όπως κάθε κριτική που αναφέρεται σε ένα φυσικό χαρακτηριστικό, δέχθηκε για τη φωνή της. «Μπήκα στο twitter και είδα για την φωνή μου, δεν έχουν ουσία, είναι απλά η κακία. Αυτή είναι η φωνή μου, αυτή είμαι εγώ και περνάω καλά», κατέληξε η Χριστίνα Μπόμπα.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/chrismpo