WATCHLIST

Νωαίνα: “Με έδιωξαν αν και είχα τις περισσότερες ψήφους”

Το σίριαλ με την Νωαίνα και το ''mooning'' που έκανε και έθιξε τους θεατές του X Factor συνεχίζεται καθώς η πρώην παίκτρια αποκάλυψε ότι η αποχώρησή της έγινε εξαιτίας αυτού που έκανε και όχι γιατί είχε λιγότερες ψήφους.

Όπως δήλωσε στην κυπριακή εκπομπή Για σένα, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Τάμτα της εξομολογήθηκαν μετά το τέλος του live ότι αναγκάστηκαν να τη διώξουν γιατί αλλιώς θα είχαν πρόβλημα με το κανάλι. Κάτι που βγάζει νόημα γιατί όλοι θυμόμαστε πόσο πιεσμένη φαινόταν η Τάμτα όταν της έδωσε την αρνητική της ψήφο.

Χαρακτηριστικά είπε, ”Όταν έφτασα στο battle, είχα περισσότερες ψήφους από τον Λέοντα αλλά μου εξομολογήθηκε μετά και η Τάμτα και ο Θοδωρής ότι ο λόγος που ήταν ομόφωνη η αποχώρησή μου ήταν ότι το κανάλι είχε θέμα και θα με έδιωχνε. Εκείνο που τους είπα εγώ είναι ότι θα προτιμούσα να μη θίξετε την καλλιτεχνική μου υπόσταση, γιατί στην τελική εγώ δε ζήτησα προστασία από κανέναν- να με κρατούσατε στον διαγωνισμό και την επόμενη ημέρα να με έδιωχνε ο ΣΚΑΪ και από εκεί και πέρα θα ξεκινούσε ένα θέμα γύρω από αυτό, θα μιλούσα κι εγώ- όπως ήδη το κάνω για τους λόγους που το έκανα και θα συνεχίζαμε από εκεί. Τώρα ό,τι έγινε, έγινε”.

Όταν την ρώτησε η δημοσιογράφος αν έχει μετανιώσει που το έκανε και αν έφταιγε ο εκνευρισμός της απάντησε ότι δεν βλέπει την πράξη της χυδαία ή πρόστυχη- απλά ασυνήθιστη και ότι μπήκε στη διαδικασία να σκεφτεί και να ρωτήσει τον εαυτό της αν θα προτιμούσε να είναι η νικήτρια του X Factor ή αν θα είναι η κοπέλα που έκανε κάτι που θα βοηθήσει να αλλάξει το πως βλέπουμε κάποια πράγματα στην τηλεόραση.

Άκουσε όλη τη δήλωση στο βίντεο που ακολουθεί,