VIRAL

Σε αυτή την εκπομπή, οι άντρες πρέπει να μαντέψουν αν μια γυναίκα είναι έγκυος ή απλά χοντρή

Ολλανδία: η γη της Επαγγελίας για πολλούς, μέχρι που κάποια στιγμή από την πολλή ελευθερία τα μυαλά ξέφυγαν και όχι για καλό.

Την Κυριακή, βγήκε στον αέρα του ολλανδικού καναλιού ΝΡΟ 3, μια νέα εκπομπή που ονομάζεται “Neem Je Zwemspullen Mee”, δηλαδή “Φέρε το μαγιό σου”, η οποία είναι ένα τηλεπαιχνίδι με τοπικούς celebrities.

Το θέμα είναι πως κατά τη διάρκεια του show αυτού, υπήρξε μια ενότητα στην οποία μια γυναίκα στάθηκε μπροστά από τους τέσσερις άντρες διαγωνιζόμενους και η ερώτηση που τους τέθηκε ήταν “Είναι χοντρή ή έγκυος;”.

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΤΕΙΟ

Στη συνέχεια υπήρξε μια άλλη φανταστική ενότητα στην οποία οι παίκτες κλήθηκαν να μαντέψουν αν το στήθος μιας γυναίκας είναι αληθινό είναι προϊόν πλαστικής.

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ

Όπως – ευτυχώς – ήταν φυσικό, η κοινή γνώμη έγινε έξαλλη και πέρα από τα social media, και τα ολλανδικά (και όχι μόνο) μέσα, κατέκριναν το τηλεοπτικό αυτό πρόγραμμα. Μετά την κατακραυγή, η εταιρεία παραγωγής του σόου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία “εξηγεί” τις επιλογές της ως εξής: “Μέσα από αυτή τη σατιρική οπτική, γελάμε ενάντια στις προκαταλήψεις όλων των ειδών”.

ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΗΚΑΜΕ.