WATCHLIST

“Οι Τρεις Χάριτες”: Η δήλωση της Μίνας Αδαμάκη για το ενδεχόμενο επιστροφής της σειράς

NDP Photo Agency

Τα ριμέικ επιτυχημένων σειρών είναι μία από τις τάσεις της τηλεοπτικής πραγματικότητας εν έτει 2019. Το «Καφέ της Χαράς», σύμφωνα με δηλώσεις του Χάρη Ρώμα, είναι σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων ενώ το «Σ' Αγαπώ, Μ' Αγαπάς» επέστρεψε μέσω Youtube. Η Μίνα Αδαμάκη ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το ενδεχόμενο επιστροφής της σειράς ''Οι Τρεις Χάριτες'' που ξεκίνησε να προβάλλεται τη σεζόν 1989-1990 στο Mega Channel.

«Αυτό έχει συζητηθεί άπειρες φορές. Εμένα μου φαίνεται λίγο δύσκολο, έως αδύνατο. Καλό είναι να γίνεται αυτό που έγινε και μετά δεν έχει νόημα η επανάληψη, εκτός αν είναι κάποιο σχέδιο πολύ ενδιαφέρον. Δεν έχω κάποια πρόταση να κάνω. Καλό είναι αυτά τα πράγματα να μην τα πειράζεις, όταν μάλιστα έχουν δημιουργήσει τέτοια ιστορία» ανέφερε η μία εκ των τριών πρωταγωνιστριών.

 

Σε αντίστοιχη περίπτωση η Ρένια Λουιζίδου είχε δηλώσει για το «Καφέ της Χαράς»: «Εμένα η πρόταση με αιφνιδίασε γιατί δεν είχα σκεφτεί ποτέ μια δουλειά να ξαναγίνει. Έχουν περάσει 15 χρόνια. Τα αισθάνομαι αυτά τα 15 χρόνια. Έχουν περάσει από πάνω μου. Ξέρω ότι ο Χάρης και η Άννα που έγραφαν τη σειρά θα συνυπολογίσουν πως έχουν περάσει 15 χρόνια. Το ότι έχουμε μεγαλώσει.»

Οι απόψεις των δύο ηθοποιών ταυτίζονται με τα χρόνια που έχουν μεσολαβήσει να είναι ο βασικός ανασταλτικός παράγοντας. Μία σειρά που σημείωσε επιτυχία τότε, δύσκολα θα μπορέσει να «έρθει» στο σήμερα γιατί είναι ταυτισμένη με άλλη εποχή. Όταν το πλαίσιο αλλάζει, γίνεται και πιο δύσκολη η μεταφορά στο παρόν.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency