WATCHLIST

Ο “ψαράς” Θοδωρής Αθερίδης και η “χρεοκοπημένη” Μαρία Λεκάκη στη νέα σειρά του ΑΝΤ1

Instagram/Ant1tv

Στα παρασκήνια του trailer της νέας σειράς του ΑΝΤ1 «Μη Ψαρώνεις» βρέθηκε η κάμερα του «Πρωινού» του ΑΝΤ1. Η σειρά που ετοιμάζεται να ξεκινήσει αυτόν τον μήνα στο πρόγραμμα του σταθμού θα φέρει την υπογραφή του Άγγελου Χασάπογλου, ενώ οι πρωταγωνιστές του είναι ο Θοδωρής Αθερίδης και η Μαρία Λεκάκη.

«Είμαι ψαράς στην περιοχή του Κερατσινίου, έχω τρία παιδιά, είμαι βιοπαλαιστής και χήρος. Η ιστορία του Μη ψαρώνεις, ξεκινά όταν χρεοκοπεί η κυρία που υποδύεται η Μαρία Λεκκάκη και έρχεται στην περιοχή μας. Και αρχίζει μια ερωτική ιστορία» εξήγησε ο Θοδωρής Αθερίδης που επιστρέφει στην τηλεόραση αρκετά χρόνια.

«Μου άρεσε η ιστορία και είναι μια ζεστή, κωμική σειρά, με όρους που θυμίζουν κάτι από την τηλεόραση που ξέραμε παλιότερα» συμπλήρωσε για τον λόγο για τον οποίο είπε το ναι σε αυτή την τηλεοπτική πρόταση, ενώ η Μαρία Λεκάκη, πάντα φειδωλή στις δηλώσεις της, έστειλε κι εκείνη το δικό της μήνυμα από τη λαϊκή αγορά της Καλλιθέας όπου γυρίστηκε το trailer.

Οι δύο ηθοποιοί είναι χρόνια φίλοι, ωστόσο αυτή είναι η πρώτη τους συνεργασία, όπως επεσήμανε ο Θοδωρής Αθερίδης. Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του ηθοποιού ήταν η κωμική σειρά «Πίσω στο Σπίτι» του Mega που ξεκίνησε να προβάλλεται το 2011 και κράτησε δύο σεζόν. Για την Μαρία Λεκάκη η τελευταία της τηλεοπτική δουλειά ήταν και πάλι στον ΑΝΤ1, το εξαιρετικά επιτυχημένο «Ταμάμ».

Όσο για το ίδιο το trailer με την ρετρό αισθητική και την ωραία ατμόσφαιρα μπορείς να το δεις παρακάτω.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Ant1tv