THE VOICE

The Voice: Ποιοι πέρασαν στην επόμενη φάση και ποιοι μας αποχαιρέτησαν στα Battles

Instagram/Thevoiceofgreece

Τα Blind Auditions του The Voice of Greece ολοκληρώθηκαν και από χθες οι 38 παίκτες που επέλεξαν οι τέσσερις κριτές, δηλαδή οι Σάκης Ρουβάς, Κωστής Μαραβέγιας, Έλενα Παπαρίζου και Πάνος Μουζουράκης, ξεκίνησαν τις μεταξύ τους αναμετρήσεις καθώς μόνο οι μισοί θα περάσουν στην επόμενη φάση.

Στα Battles του The Voice που ξεκίνησαν επισήμως το βράδυ της Τρίτης, θα διαγωνιστούν οι παίκτες κάθε ομάδας σε ζευγάρια τραγουδώντας ένα τραγούδι. Τα ντουέτα που δημιούργησαν οι coaches βγήκαν λοιπόν στην σκηνή του The Voice και τραγούδησαν για να κερδίσουν το κοινό και τους coaches. Κάποιοι κατάφεραν να περάσουν και να συνεχίσουν στα knockouts -κάποιοι με τη βοήθεια άλλων coaches που τους έκλεψαν- και άλλοι μας αποχαιρέτησαν οριστικά.

Στη φάση των knockouts συνεχίζουν:

Στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου: Yinka Williams, Γιώργος Σέμος, Ζέτα Ξαφάκη, Μάριος Παστελλής.

 

 

 

Στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη: Παραγιώτης Μπουραντώνης, Αλέξανδρος Πετίδης, Άννα Μιχαηλίδου.

 

 

Στην ομάδα του Σάκη Ρουβά: Ξενοφών Λαφαζάνης, Chris Brian Καρακασίδης, Μαρίνα Τζιάνγουιρθ, Χρυσόστομος Φυλακτού (Τον έκλεψε από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου).

 

 

Στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια: Στρατούλα Χιώτη, Ειρήνη Αγγελάκη, Λυδία Καλογιάννη, Ασπασία Βοτσίδη (Την έκλεψε απο την ομάδα του Σάκη Ρουβά).

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Thevoiceofgreece