THE VOICE

The Voice: Η “σκληρή” μονομαχία των coaches για δύο γυναίκες

Instagram/thevoicerofgreece

Γυναικεία υπόθεση ήταν το επεισόδιο των blind auditions του The Voice of Greece την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου. Οι κριτές, που πλέον γυρίζουν πιο δύσκολα τις καρέκλες του όσο περνάει ο καιρός, δεν το σκέφτηκαν στιγμή σε δύο περιπτώσεις, οι οποίες είχαν να κάνουν με υπέροχες γυναικείες φωνές.

Η 17χρονη Κύπρια Άννα Μιχαηλίδου τραγούδησε το “Hallelujah” και μια δυνατή μάχη ξεκίνησε. Ο Σάκης Ρουβάς γονάτισε, της φίλησε το χέρι και στη συνέχεια ξάπλωσε μπροστά της κάνοντας τους υπόλοιπους να σκέφτονται ότι σίγουρα η Άννα θα τον διάλεγε, ωστόσο ο Πάνος Μουζουράκης της αποκάλυψε ότι είχε ηχογραφήσει την ερμηνεία της για να τη στείλει στο γιο του δημιουργού του τραγουδιού Leonard Cohen, Adam. Οι διεθνείς γνωριμίες επικράτησαν κι έτσι η Άννα παρά τις αγκαλιές και τα φιλιά βρέθηκε στην ομάδα του Πάνου.

 

Η Rachel Cassar, ήταν η επόμενη γυναίκα που έβαλε τους κριτές να μονομαχήσουν μεταξύ τους. Η Rachel Cassar μοιράστηκε με τους κριτές την ιδιαίτερη ιστορία της, αφού η ίδια είναι Αγγλίδα, αλλά λόγω έρωτα για την Ελλάδα μετακόμισε πριν από 15 χρόνια στη Ρόδο. Πλέον ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως σερβιτότα. Η Έλενα Παπαρίζου της είπε ότι θέλει τη ροκ προσωπικότητά της στην ομάδα της, λέγοντάς της ότι φοράει σκισμένο τζιν για εκείνη, ο Κωστής Μαραβέγιας της είπε ότι κάνει συχνά ταξίδια στο Λονδίνο και μπορεί να λειτουργήσει σαν ταχυδρόμος για εκείνη και τους Άγγλους φίλους της. Τελικά η Rachel προτίμησε την ταχυδρομική υπηρεσία του Κωστή Μαραβέγια.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/thevoicerofgreece