THE VOICE

The Voice: H ερμηνεία της Ελένης Βλαχάκη που καθήλωσε και τους 4 coaches

Ξεχώρισε τόσο για την ερμηνεία της όσο και για την όμορφη σκηνική της παρουσία. Ο λόγος για την 23χρονη Ελένη Βλαχάκη, που στάθηκε ως η καλύτερη αφορμή να γυρίσουν και οι 4 coaches τις καρέκλες τους, στο The Voice of Greece της Πέμπτης. Το τραγούδι που επέλεξε να πει ήταν το "Who's lovin you", των Jackson 5.

Η διεκδίκηση ήταν σκληρή. Μάλιστα ο Κωστής Μαραβέγιας παραδέχτηκε πως δεν είχε σκοπό να πατήσει το κουμπί στη συγκεκριμένη φάση, αλλά η μαγική φωνή της Ελένης, τον έκανε ν’ αναθεωρήσει. Επισημαίνουμε πως η επιλογή των παικτών βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, οι coaches έχουν αρχίσει να γεμίζουν τις ομάδες τους και ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός πλέον.

Η Ελένη Βλαχάκη, η οποία έχει σπουδάσει Music Performance στην Αγγλία, ενεργοποίησε τον Σάκη Ρουβά και τον Πάνο Μουζουράκη, οι οποίοι έκαναν συμμαχία προκειμένου να την πείσουν να έρθει σε μία από την ομάδα τους. Όπως αποκάλυψαν είχαν σκοπό να μπλοκάρουν τον Μαραβέγια και την Παπαρίζου. Μάλιστα ο Πάνος Μουζουράκης μεταπήδησε στη θέση του Σάκη Ρουβά και τον αγκάλιασε στην προσπάθειά του να τον πείσει να τον αφήσει να την πάρει στη δική του ομάδα. Η Ελένη Βλαχάκη έγινε το μήλον της έριδος για τους coaches του The Voice, κι όχι άδικα. Στο τέλος όμως νίκησε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος έδειξε ενθουσιασμένος με την απόφασή της.