THE VOICE

The Voice: Η Έλενα Παπαρίζου “έλιωσε” παίκτη με τη γοητεία της αλλά εκείνος προτίμησε άλλον

Τα blind auditions της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου επιφύλασσαν ξεκαρδιστικές στιγμές για τους τέσσερις κριτές και το τηλεοπτικό κοινό που παρακολούθησε το The Voice. Μία από αυτές συνέβη αμέσως μετά τη συμμετοχή του Ζακυνθινού Νάσου Λαβράνου που έκανε και τους τέσσερις κριτές, Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου, Κωστή Μαραβέγια και Πάνο Μουζουράκη να γυρίσουν τις καρέκλες τους.

Κι εφόσον ο Σάκης Ρουβάς είχε για μία ακόμα φορά μπλοκαριστεί -αυτή τη φορά δια χειρός του Κωστή Μαραβέγια- οι άλλοι τρεις κριτές επιδόθηκαν στην διεκδίκησή του. «Είμαι απο τη Ζάκυνθο με καταγωγή από την Κέρκυρα. Με τον Πάνο έχουμε κοινό χιούμορ, αυτό το ωραίο το καμμένο χιούμορ. Την Έλενα την έχω σκεφτεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια να έρχεται η στιγμή που την αγκαλιάζω και την επιλέγω» είπε ο Νάσος στους κριτές και τι το ήθελε; Η Έλενα Παπαρίζου έβαλε μπροστά το όπλο γοητεία, οι μοντέρ της εκπομπής έκαναν τα μαγικά τους και το γέλιο μοιράστηκε άφθονο.

 

Παρόλα αυτά και ενώ η Έλενα Παπαρίζου του τραγούδησε ζωντανά ζητώντας του να την αγκαλιάσει -μάλιστα πήγε κοντά του και τον αγκάλιασε στη συνέχεια- ο Νάσος Λαβράνος δεν υπέκυψε στην γοητεία της Έλενας. «Μπορεί με τον Πάνο να έχουμε το ίδιο καμένο χιούμορ και η Έλενα να είναι η φαντασίωσή μου, αλλά θα πάω στην ομάδα του Κωστή Μαραβέγια», είπε ο τραγουδιστής και προχώρησε με την επιλογή του.

Όσο για την ερμηνεία του Νάσου Λαβράνου που έκανε τους κριτές να προσπαθήσουν τόσο πολύ να τον κάνουν μέρος της ομάδας τους, αυτή μπορείς να τη δεις παρακάτω.