THE NEW POPE

The New Pope: Το trailer της νέας σειράς με τον Jude Law είναι Παναγία βόηθα

AP Photo/Christophe Ena

Για όλες εμάς εκεί έξω που έχουμε ενηλικιωθεί με τα μπλε μάτια και τις ξανθές μπούκλες του Jude Law, το "The Young Pope" ήταν μία σειρά που δεν γινόταν να χάσεις. Ίντριγκα, ο μικρόκοσμος του Βατικανό, εξουσία και φυσικά ο αγαπημένος μας Άγγλος. Η σειρά τελείωσε με τον νέο Πάπα να πέφτει σε κώμα και τώρα έχουμε τη συνέχεια, αλλά με αντικαταστάτη. Σαν ένα spin off αλλά με το ίδιο θέμα. Απλά υπάρχει νέος ποντίφικας. The New Pope.

 

Και αυτός είναι ο συγκλονιστικός John Malkovich. Στο πρώτο teaser, είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε τον Jude Law με λευκό speedo να κάνει πασαρέλα στην παραλία και στο δεύτερο, το focus μετατίθεται στο νέο Πάπα, τη στιγμή που ο προηγούμενος είναι σε κώμα. Αν ενώσεις τα κομμάτια του παζλ, όλα δείχνουν ότι ο Jude Law θα εμφανίζεται με τη μορφή φαντάσματος, ίσως επειδή η παραλία απεικονίζεται σαν παράδεισος (έτσι όπως ο ίδιος θα τον βίωνε). Μπορεί όμως και όχι. Ίσως ο Pius XIII να επιστρέψει και να γίνει κανονική μονομαχία.

Δες κι αυτό: 15 ριάλιτι στο Netflix που θα καταβροχθίσουν τη ζωή σου

Ακόμα δε ξέρουμε το όνομα του νέου Πάπα, αλλά είναι προφανές ότι έχει πάρει τη θέση του Lenny (Jude Law) και φοβάται ότι μπορεί να ξυπνήσει από το κώμα. Δείχνει να κατέχει τις ίδιες αρετές με τον προηγούμενο, δηλώνοντας ευθαρσώς ότι είναι ανεύθυνος, πομπώδης και ματαιόδοξος. Όπως και το ότι «Όλοι πρέπει να ξέρουν ποιος είναι ο Πάπας. Δεν είναι ματαιοδοξία, είναι ανάγκη».

 

Αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, ο βασικός λόγος για τον οποίον αδημονώ να δω τη νέα σειρά του Sorrentino, είναι οι guest εμφανίσεις της Sharon Stone και του Marilyn Manson, αν και δεν ξέρουμε ακόμα το ρόλο τους. Ξέρουμε ότι το νέο cast θα έχει νέα πρόσωπα: Henry Goodman, Ulrich Thomsen, Mark Ivanir, Massimo Ghini και Yuliga Snigira αλλά και επιστροφή των παλιών Silvio Orlando, Javier Camara, Cecile de France, Ludivine Sagnier και Maurizio Lombardi. H σειρά έκανε το ντεμπούτο της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας, αλλά το κοινό θα μπορέσει να τη δει από τον Ιανουάριο του 2020 μέσω του HBO.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Christophe Ena