WATCHLIST

The Final Four με τη Ζέτα Μακρυπούλια: Ξεκίνησαν οι οντισιόν για το talent show του ΑΝΤ1

Στο πρώτο μισό της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν θα έρθει στις οθόνες μας το talent show "The Final Four" μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια. Οι πρώτες ανακοινώσεις του σταθμού για το ιδιαίτερο αυτό talent show, όπου κάθε live θα είναι σαν τελικός, έχουν ήδη εκδοθεί και σύμφωνα με την τελευταία από αυτές, οι οντισιόν για τους υποψήφιους τραγουδιστές έχουν ήδη ξεκινήσει στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Διάβασε κι αυτό: Η Ζέτα Μακρυπούλια θα παρουσιάσει το “The Final Four”

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «αναμένονται νέες ημερομηνίες για τις μεγάλες οντισιόν που θα γίνουν στην Κύπρο αλλά και για μια ακόμη που θα γίνει στην Αθήνα». «Απρόβλεπτο και ανατρεπτικό, το «The Final Four» ξεκινάει… ανάποδα! Αρχίζει με την επιλογή των 4 φιναλίστ, που θα παλέψουν για να υπερασπιστούν και να κρατήσουν τη θέση τους στη μεγαλύτερη μουσική μάχη. Κάθε εβδομάδα θα βρίσκονται απέναντί τους, νέοι διαγωνιζόμενοι με ταλέντο και πείσμα,  που θα προσπαθήσουν να τους εκθρονίσουν και να πάρουν τη θέση τους στο “The Final Four”. Ένας από “The Final Four” θα φτάσει μέχρι τη νίκη στο μεγάλο τελικό, και θα κερδίσει ένα συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρεία αλλά και 50.000 ευρώ», αναφέρει στη συνέχεια η ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

Σε ό,τι αφορά την κριτική επιτροπή που θα συμμετέχει στο talent show του ΑΝΤ1 o Τζώρτζης Ποφάντης, Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1, σε συνέντευξη Τύπου «Γίνονται συζητήσεις με τραγουδιστές, στην Αμερική έχουν τον Sean Diddy, την Meghan Trainor, πολύ καταξιωμένα ονόματα. Επιθυμία μας είναι να φέρουμε κι εμείς μεγάλα ονόματα και ακόμα και πρόσωπα που δεν έχουν περάσει ξανά από κριτική επιτροπή». Πάντως, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν σε κάποια από τις καρέκλες των κριτών, βρεθεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, σύντροφος της Ζέτας Μακρυπούλια και πρόσφατο απόκτημα της Heaven Music.