WATCHLIST

To trailer του “The Crown” κυκλοφόρησε και ο πρίγκιπας Κάρολος της σειράς είναι ίδιος με τον πραγματικό. Ίδιος

Instagram/thecrownnetflix

Το ακούγαμε και το περιμέναμε καιρό με ανυπομονησία. Τώρα, στην τελική σχεδόν ευθεία για την προβολή του στις 17 Νοεμβρίου, το Netflix έδωσε στην κυκλοφορία το trailer της τρίτης σεζόν του "The Crown", η οποία χαρακτηρίζεται από την «αλλαγή φρουράς» στους πρωταγωνιστές της σειράς.

Διάβασε επίσης: The Crown: Η τρομακτική ομοιότητα της ηθοποιού με την αληθινή Diana αποτυπώνεται σε μία φωτογραφία

Όπως αναφέρεται στην περίληψη της 3ης σεζόν: «από την παράνοια του ψυχρού πολέμου, μέσα από το τζετ σετ και την εποχή του διαστήματος – την γοητεία της δεκαετίας του 1960 και το παρατεταμένο χανγκόβερ της δεκαετίας του 1970 – η Ελισάβετ και οι γαλαζοαίματοι πρέπει να προσαρμοστούν σε έναν νέο, πιο απελευθερωμένο αλλά και πιο ταραχώδη κόσμο. Οι καιροί αλλάζουν. Το καθήκον μένει».

 

Η Olivia Coleman είναι η (νέα μετά την Claire Foy) βασίλισσα Ελισάβετ σε αυτή τη σεζόν και παρουσιάζεται εύθραυστη και ευάλωτη -όσο μπορεί μια βασίλισσα να είναι- να αμφισβητεί τον εαυτό της και τα αποτελέσματα στην επέτειο των 25 χρόνων της βασιλείας της. Ταυτόχρονα στην Αγγλία κυριαρχεί αναβρασμός και η ίδια αμφισβήτηση προς τον θεσμό της μοναρχίας. Ταυτόχρονα η σχέση της με την πριγκίπισσα Μαργαρίτα -την υποδύεται η Helena Bonham Carter- παραμένει ελαφρά ανταγωνιστική και πάντα ιδιαίτερη, ενώ ο γιος της Κάρολος δέχεται συμβουλές να μη γυρίσει την πλάτη του στην πραγματική αγάπη και να προσέχει την οικογένειά του.

Και με αυτό το τελευταίο έχω να περάσω στο προκείμενο. Ο Josh O’ Connor υποδύεται τον πρίγκιπα Κάρολο στην ενήλικη, νεαρή ζωή του, και είναι βγαλμένος μέσα από φωτογραφικό άλμπουμ της εποχής. Το προφίλ, η μύτη, τα αυτιά, το κούρεμα, το βλέμμα, όλα ίδια, και θα το διαπιστώσεις παρατηρώντας τον στην πιο κάτω οικογενειακή φωτογραφία.

AP Photo

AP Photo

Ο 29χρονος ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του στο The Telegraph Magazine. «Πάντα είχα στο μυαλό μου μία φιγούρα ολόιδια με εκείνον σαν καρικατούρα, σαν εθνικό αστείο, οπότε υπό αυτή την έννοια δεν με ενδιέφερε καθόλου» είπε σε συνέντευξή του για τη στιγμή που έμαθε ότι πήρε τον ρόλο του Κάρολου, ωστόσο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων όχι απλά άλλαξε γνώμη αλλά πλέον δηλώνει και οπαδός της μοναρχίας. Ο ίδιος έχει παίξει ξανά μαζί με την Olivia Colman στην μεταφορά της νουβέλας του Victor Hugo, «Οι Άθλιοι» για το BBC.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/thecrownnetflix