WATCHLIST

Συνδέουν τον “Ορέστη” με τον “Ορφέα” του Τατουάζ στην Κύπρο. Ζητούν τη διακοπή της σειράς

Συνεχόμενα παράπονα δέχται η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης στην Κύπρο για τη σειρά «Τατουάζ» που εκτός από τον Alpha εδώ, μεταδίδεται και από τον Alpha Κύπρου στη Μεγαλόνησο. Το παραπάνω υποστηρίζει η κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης» που εξηγεί ότι οι τηλεθεατές ζητούν την άμεση διακοπή της σειράς αφού ο χαρακτήρας «Ορφέας» της σειράς του Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος είναι κατά την πλοκή της ένας serial killer και τον υποδύεται ο Νίκος Πολυδερόπουλος, θυμίζει στους πολίτες της Κύπρου την υπόθεση «Ορέστης» που αφορά τον (κατά δική του ομολογία) serial killer Νίκο Μεταξά.

Οι τηλεθεατές φαίνεται πως μπέρδεψαν τη μυθοπλασία με την πραγματική ζωή και ζητούν την άμεση διακοπή της σειράς. Σύμφωνα με το δημοσίευμα στις καταγγελίες τους, οι Κύπριοι τηλεθεατές διαμαρτύρονται πως το κοινό επηρεάζεται αρνητικά από την σειρά, την οποία συνδέουν με τα γεγονότα των ημερών. Δεν είναι μόνο η σύνδεση των γεγονότων με την υπόθεση της σειράς, στην οποία αναφέρονται οι πολίτες που διαμαρτύρονται στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης. Οι διαμαρτυρόμενοι τηλεθεατές θεωρούν ότι η παρακολούθηση του «Τατουάζ» αυτόματα φέρνει στο μυαλό τον δράστη ο οποίος έχει ομολογήσει πώς διέπραξε 7 φόνους και κάποιοι δεν αποκλείουν ο φερόμενος ως serial killer να εμπνεύστηκε για την δράση του από την επιτυχημένη σειρά.

Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης από πλευράς της, έβαλε στο μικροσκόπιο τη σειρά που αξίζει να σημειωθεί πως διανύει τον τελευταίο τηλεοπτικό κύκλο της. Αναμένεται να δούμε αν οι Κύπριοι τηλεθεατές θα προλάβουν να δουν το φινάλε.