SURVIVOR

Τρελά ερωτευμένη με τον Βασάλο δηλώνει η Τουρκάλα πυγμάχος

"'Ει Καζανόβα, τρελέ εραστή", θα έπρεπε να τραγουδούν οι συμπαίκτες του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Survivor, αφού πέρα από το καρδιοχτύπι που έχει προκαλέσει στο ελληνικό, γυναικείο κοινό, δεν αφήνει ασυγκίνητες και τις Τουρκάλες.

Ο Κωνσταντίνος, λοιπόν, έριξε με την ομορφιά και την ευγένειά του, την Τουρκάλα παίκτρια της αντίπαλης ομάδας, Sabriye Sengul, η οποία ομολόγησε πως θα ήθελε ένα φλερτ με κάποιον σαν τον Κωνσταντίνο και θα τον έβαζε σε μια βιτρίνα να τον χαζεύει για ώρες.

Αυτός που με επηρέασε πιο πολύ ήταν ο Κωνσταντίνος. Δεν έχω ξαναδεί κάποιον στη ζωή μου τόσο γλυκό, τόσο θερμόαιμο, τόσο ντροπαλό και τόσο χαριτωμένο. Ήταν το πιο όμορφο αγόρι που έχω δει στη ζωή μου. Τον ερωτεύτηκα, δεν θα μου ξέφευγε αν ήταν Τούρκος. Πραγματικά ερωτεύτηκα, μακάρι να είχα ένα φλερτ σαν τον Κωνσταντίνο, ντροπαλός, ευγενικός, χαριτωμένος και γλυκός“, δήλωσε η Sabriye στην κάμερα του Survivor.

Προκειμένου να εκδηλώσει τα συναισθήματά της αυτά, η Sabriye, του έδωσε ένα πιάτο τζατζίκι, ενώ για να της το ανταποδώσει, ο Κωνσταντίνος, της χάρισε ένα λουλούδι κι ένα φιλί στο μάγουλο.