SURVIVOR

Οι “Διάσημοι” υπό διάλυση. Ο Κοκκινάκης στοχοποιεί Αγγελόπουλο και Μπο

Ο Κώστας Κοκκινάκης δίνει συνέχεια στην κόντρα του με τον Γιάννη Σπαλιάρα βάζοντας στο παιχνίδι και δύο συμπαίκτες του από την ίδια ομάδα, τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Μπο. Τα βάζει μαζί τους (σε θεωρητικό επίπεδο γιατί δεν τους το λέει) γιατί ενώ αναφέρθηκε το όνομά τους στο συμβούλιο δε μίλησαν.

”Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Σπαλιάρας. Θεωρώ πως δεν ήταν σωστό να πιάσει θέμα για μαγείρεμα ψηφοφορίας από τη στιγμή που πρόσωπα έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι και δεν μπορούν να δώσουν τη δική τους αιτιολόγηση, όπως ο Λάμπρος και η Λάουρα, θεωρώ πως πήγε να πικάρει τον Κοκκινάκη για αυτό που του είχε πει στον αγώνα. Ο Σπαλιάρας είναι ένας άνθρωπος που πετάει πολλές κακίες.” Κάπως έτσι τοποθετήθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο Κώστας Κοκκινάκης τοποθετείται και φαίνεται ξεκάθαρα πως η ομάδα των Διάσημων δεν περνά και την καλύτερή της φάση.

”Εγώ θεώρησα πως το να κάνεις ότι πονάει η μέση σου και μετά να πανηγυρίζεις πέφτοντας κάτω είναι ψεύτικο. Είναι σα να μας κοροιδεύεις. Την ξεπερνάω τη στρατηγική, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Τον είπα ανήθικο γιατί έκανε κάτι ανήθικο για εμένα και δεν μπορούσα να το δεχτώ.

Εγώ τα έχω και με τον Μπο και τον Αγγελόπουλο γιατί αναφέρθηκε το όνομά τους και δε μίλησαν. Τουλάχιστον ο Χρανιώτης μίλησε. Αν οι ίδιοι θεωρούν πως έχουν πρόβλημα με τον Γιάννη που τους ‘έδωσε’ στεγνά, τουλάχιστον ρώτα τους μπορώ να το αναφέρω αυτό. Σίγουρα και με τους 3 συμπαίκτες μου έχω πρόβλημα που δεν πήραν θέση και θα έχουν κι εκείνοι με τον Σπαλιάρα που τους ‘έδωσε’ στο συμβούλιο σε μία ιδιωτική συζήτηση που είχαν. Ο καθένας έχει άλλο στόχο στο παιχνίδι.”

Οι  Μαχητές από την άλλη είναι επίσης σε αναμμένα κάρβουνα, μιας και σήμερα κάποιος από τους τρεις υποψηφίους θα αποχωρήσει από το νησί. Όπως έχει διαρρεύσει, οι τηλεθεατές φέρεται να έχουν ψηφίσει κυρίως υπέρ του Γιάννη Σπαλιάρα και λιγότερο υπέρ των δύο κοριτσιών. Οι νέες διαρροές θέλουν τη Σάρα Εσκενάζυ να τα έχει πάει καλύτερα στην ψηφοφορία από την Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου, η οποία λέγεται πως αποχωρεί. Φυσικά αυτές είναι ανεπιβεβαίωτες διαρροές, οπότε εν αναμονή του νέου επεισοδίου για να δούμε αν θα βγουν αληθινές.