SURVIVOR

Survivor: Οι Διάσημοι τα βρήκαν σκούρα με τους Μαχητές ή παράτησαν το παιχνίδι;

Το αγώνισμα επάθλου στο Survivor έληξε με ένα εντυπωσιακό 10-2 υπέρ των Μαχητών. Τι συνέβη και οι Διάσημοι έχασαν με τόση μεγάλη διαφορά; Δεν τους ταίριαξε το αγώνισμα, το ''έδωσαν'' στην αντίπαλη ομάδα ή ακούμε δικαιολογίες; Ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Μπο δίνουν τη δική τους απάντηση μετά την ολοκλήρωσή του.

Η ατάκα του Χρανιώτη

”Από ένα σημείο και πέρα, μη έχοντας καθόλου δυνάμεις και καθόλου όρεξη, αφήσαμε την άλλη ομάδα να κερδίσει. Το πώς θα παίξω και πόσες δυνάμεις μου έχουν μείνει είναι δικό μου ζήτημα και σίγουρα δεν είναι το 100% που έδινα στην αρχή. Γιατί ως τώρα δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος στην ομάδα μου, ούτε για λόγους τακτικής, είτε γιατί τον πόνεσε η μέση του, είτε γιατί κάτι τον πείραξε, βγήκε εκτός παιχνιδιού. Δυστυχώς, δεν είμαστε τόσο πονηροί, ούτε τόσο έξυπνοι και δεν έχουμε προχωρήσει σε καμία τακτική και παίζουμε πάντα συνεπέστατα και με απόλυτο επαγγελματισμό τα παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω αν έχουμε άλλες δυνάμεις να συνεχίσουμε με το ζήλο που είχαμε.”

Όσα είπε ο Μπο

Παίζουνε μόνο για να κερδίσουνε χωρίς να συμπεριλαμβάνει αυτό κανένα συναισθηματικό ή κάτι άλλο στον αγώνα. Ψάχνουν να βρουν τη λεπτομέρεια η οποία μπορεί να αλλάξει ένα σκορ, είτε έχουν δίκιο, είτε δεν έχουν. Από τη στιγμή που αγωνίζονται και θέλουν μόνο να κερδίσουν, για τον εαυτό τους πολύ κάνουν, ίσως ο τρόπος με βρίσκει κάποιες φορές απέναντι. Αυτή είναι η διαφορά μας.

Γιώργος Χρανιώτης vs Γιάννης Σπαλιάρας