SURVIVOR

Survivor: Ο πρώτος τσακωμός έγινε στην ομάδα των διασήμων

Είναι το ελληνικό Survivor ό,τι πιο βαρετό έχουμε δει μέχρι στιγμής; Είναι. Έχει τους πιο αδιάφορους παίκτες; Τους έχει. Τι πρέπει να κάνουν λοιπόν στην παραγωγή για να γίνει ένα τσικ πιο ενδιαφέρον αυτό που βλέπουμε; Να τους βάλει να τσακωθούν.

Ο πρώτος (καθόλου) στημένος τσακωμός έγινε στην ομάδα των ‘ΔΙΑΣΗΜΩΝ’ (ναι, έτσι λέγεται η ομάδα των Ελλήνων Celebrities, σε περίπτωση που γνωρίζεις μόνο δύο άτομα από εκεί), μεταξύ της Ειρήνης Παπαδοπούλου (ναι, celebrity είναι αυτή, έτσι λένε) και της Μαριάννας Καλλέργη (who, dat??).

Κατά τη διάρκεια της πιο βαρετής δοκιμασίας που έχει γίνει ποτέ στο Survivor (έκαναν όλοι την ίδια δοκιμασία σε ζευγαράκια. ΟΛΟΙ. ΕΝΑΣ. ΕΝΑΣ) τραυματίστηκε ένας από τους ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ κάτι που άγχωσε τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

”Σταμάτα τώρα πρέπει να σκέφτεσαι το χειρότερο; Φύγε ρε συ από εδώ, γιατί πανικοβάλλεις τον κόσμο; Έχει σκεφτεί μέχρι και το θάνατο, δεν χρειάζεται να βάζουμε ιδέες σε άλλα κεφάλια” είπε η Ειρήνη Παπαδοπούλου στην Μαριάννα, η οποία έλεγε ότι μπορεί να είναι πιο σοβαρός ο τραυματισμός.

”Ειρήνη δεν πετάμε στα συννεφάκια, αυτή είναι η αλήθεια, είμαι ρεαλίστρια. Τέλος, να το σέβεσαι όπως σέβομαι και εγώ αυτό που λες.” της απάντησε η Μαριάννα και τον τσακωμό σταμάτησαν οι υπόλοιποι της ομάδας, οι οποίοι τους υπενθύμισαν ότι ”έχουμε έναν άνθρωπο με γιατρό τώρα εδώ”.

Η όλη κατάσταση έληξε πάντως αναίμακτα και οι ΔΙΑΣΗΜΟΙ συνέχισαν να περιφέρονται στο νησί (θα αναφέρομαι σε αυτούς πάντα με τον τίτλο ΔΙΑΣΗΜΟΙ γραμμένο στα κεφαλαία, δεν γίνεται αλλιώς- καταλαβαίνεις). Η πρεμιέρα πάντως έκανε πολύ καλά νούμερα φτάνοντας μέχρι και το 43.8%!