SURVIVOR

Survivor: Η Σόφη Πασχάλη αποκαλύπτει τι είχε συμβεί και στρέφονται όλοι ενάντια στον Ντάνο

Τι ακριβώς συμβαίνει στο Survivor; Είδαμε την Ευρυδίκη και τη Σόφη Πασχάλη να στρέφονται εναντίον του Γιώργου Αγγελόπουλου και τον Στέλιο Χανταμπάκη να μην απαντά στην ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτη για το τι έχει συμβεί στ' αλήθεια μεταξύ τους και τι ακριβώς ήταν αυτό που έκανε ο Ντάνος με το φαγητό, αλλά δε μάθαμε ποτέ με λεπτομέρειες.

Έτσι, λοιπόν, η Σόφη Πασχάλη, καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα, αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο που έχει χτίσει μια κάποια αντιπάθεια απέναντι στο πρόσωπο του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Ο Ντάνος ήταν ο δεύτερος που επιχείρησε να κάνει το ίδιο (να ανταλλάξει πράγματα με τους ντόπιους, για φαγητό) στο παιχνίδι με άλλο τρόπο. Έκανε ανταλλαγή πράγματα δικά του.. που δεν ήταν αποκλειστικά δικά του! Το καλάμι το είχαμε κερδίσει όλοι μαζί. Αν είναι να το κάνει αν μη τι άλλο ρώτα μας. Μετά αντάλλαξε τα παπούτσια του και μας είπε ότι τα πήρε το κύμα! Πες την αλήθεια ρε φίλε”, είπε χαρακτηριστικά η Σόφη, και συνέχισε με το εξής: “Υπήρχε μία τελευταία φορά, την εβδομάδα που είμαι υποψήφια… κάποιος έχει καταλάβει ότι τρία άτομα φεύγουν από την παραλία και λέω εγώ εκείνη τη μέρα στα κορίτσια “θέλετε να πάμε να ακολουθήσουμε;”. Κάποια στιγμή φεύγουν… όπως προχωράμε αγκαζέ συναντήσαμε κάτι που φωτίζει… αναπτήρας! Και τι κάνεις με τον αναπτήρα; Απλά δεν είναι ωραίο!”.

Δες ολόκληρο το απόσπασμα στο βίντεο.