SURVIVOR

Survivor: “Δε γίνεται να χάνεις από τον Μπο”, τσακωμός στην ομάδα των Μαχητών

Για ακόμα μια φορά οι Μαχητές ήταν η ομάδα του Survivor που έμεινε χωρίς έπαθλο. Οι Διάσημοι κέρδισαν από ένα burger και ένα hot dog, κάνοντας την αντίπαλη ομάδα να επιστρέψει και πάλι στο νησί της με κατεβασμένο το κεφάλι και πεσμένο το ηθικό.

Στην απογοήτευση που επικρατούσε, τα σχόλια του Κώστα Αναγνωστόπουλου έριξαν μεγάλο μέρος της ευθύνης στον νέο παίκτη, τον Γουίλι, ο οποίος μάλλον δεν έχει φέρει στην ομάδα τις νίκες που περίμεναν. Ενώ είναι πιο ξεκούραστος έχει κερδίσει μόνο στο πρώτο αγώνισμα. Αυτή τη φορά, αφορμή για τον τσακωμό στάθηκε η ήττα του από τον Μπο.

“Τον Μπο, πιστεύω, εδώ δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην τον περνάει. Δεν είναι δυνατόν ρε φίλε να κοιτάς αυτόν τον άνθρωπο και να χάνεις και να κοιτάς δεξιά, να κοιτάς αριστερά. Κοίταξες, κοίταξες… Νόμιζες ότι σε φτάνει, ποιος ρε;”, είπε ο Κώστας στον Γουίλι.

Στη συνέχεια μίλησε στην κάμερα: “Σίγουρα με την είσοδο του Γουίλι περίμενα πολλά περισσότερα, όταν μπαίνει ένας ξεκούραστος παίκτης στην ομάδα. Δεν έχει εγκλιματιστεί ακόμα, δεν μπορώ να του πω κάτι, δεν τα πάει καλά σίγουρα. Ελπίζω να τα δώσει όλα, να καταλάβει ότι δεν είναι στον καναπέ του και τρώει το σαντουιτσάκι του, γιατί εδώ δεν θα έχει ούτε σαντουιτσάκι, ούτε τίποτα να φάει. Να τα δώσει όλα γιατί μέχρι τώρα είναι για μένα ο χρόνος του προσαρμογής, αν συνεχίσει έτσι, σίγουρα θα είναι από τους παίκτες προς αποχώρηση”.

Μένει να δούμε αν ο Γουίλι θα εκμεταλλευτεί τις επόμενες μέρες για να αλλάξει γνώμη στους συμπαίκτες του.