SURVIVOR

Ο Χανταμπάκης αντεπιτίθεται: Η παραγωγή του Survivor να αναλάβει τις ευθύνες της

Το Survivor τελείωσε (;) για εκείνον όμως όσα συνέβησαν εντός του παιχνιδιού εξακολουθούν να τον απασχολούν, καθώς αποτέλεσε το στόχο του κοινού των συμπαικτών του. Ο Στέλιος Χανταμπάκης περνά στην "αντεπίθεση" και ζητά εξηγήσεις.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, ξεκαθαρίζει πως δεν έμεινε παραπάνω στον Άγιο Δομίνικο για να κάνει συνεδρίες με ψυχολόγο όπως γράφτηκε αλλά γιατί δεν έβρισκε εισιτήρια. Επιπλέον, τονίζει όλο νόημα πως το Survivor υπήρξε μεγάλο δώρο για εκείνον γιατί τον βοήθησε να ξεσκαρτάρει ανθρώπους στη ζωή του.

Αυτό που όμως τραβά την προσοχή είναι όσα αναφέρει για τις ευθύνες της παραγωγής σχετικά με το τι βγαίνει προς τα έξω: “Ήθελα κάποιες απαντήσεις από την παραγωγή, για το τι πραγματικά έχει φανεί προς το έξω. Ήθελα όταν μιλήσω, να αναλάβω τις ευθύνες μου και αντίστοιχα να αναλάβουν και εκείνοι τις δικές τους“, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αντιδράσεις στο πρόσωπό του από το κοινό όσο βρισκόταν εντός Survivor έφτασαν σε πολύ ακραία σημεία, μέχρι και απειλών για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Και μη χειρότερα…