Ειρήνη Παπαδοπούλου: ''Μετάνιωσα που ψήφισα τον Χανταμπάκη''

Τι δήλωσε σε συνέντευξή της η πρώην παίκτρια του Survivor;

Στην εκπομπή ''Survivor Panorama'' βρέθηκε καλεσμένη η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η πρώην παίκτρια από την ομάδα των ΔΙΑΣΗΜΩΝ, που μπλέχτηκε σε αρκετά δράματα με τους συμπαίκτες της και κυρίως με τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Φυσικά η Ελεονώρα Μελέτη την ρώτησε για την ψηφοφορία που άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι και η Ειρήνη αποκάλυψε ότι είχε 3 άλλα ονόματα στο μυαλό της, αλλά τελικά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να ψηφίσει τον Στέλιο Χανταμπάκη.

''Είχα στο μυαλό μου να ψηφίσω τους πιο αδύναμους παίκτες και είχα 3 στο μυαλό μου- στο συγκεκριμένο συμβούλιο, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε η ψηφοφορία, λειτούργησα παρορμητικά και κατά των αρχών μου'' είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη και όταν την ρώτησε η Ελεονώρα αν το μετάνιωσε είπε ''Ήθελα να πηγαίνω δίκαια, αλλά κάπως πρέπει ή να υποστηρίξω το δίκαιο ή κάπως, αν μπορώ, να βάλω μια τάξη, να ισορροπήσω κάτι''.

Αυτό που την οδήγησε να αλλάξει την ψήφο της όπως είπε ήταν το γεγονός ότι όλη η ομάδα ψήφιζε με άλλα κριτήρια, όχι για να δυναμώσουν την ομάδα και όχι δίκαια, ''Εκεί λέω, τι γίνεται; Γιατί να συνεχίσουμε να δουλευόμαστε μεταξύ μας; Νευρίασα που λένε''.

Δες όλες τις δηλώσεις της στο βίντεο που ακολουθεί.

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ