WATCHLIST

Survivor 3: Η φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη από το κάστινγκ και όλα όσα ξέρουμε για τους παίκτες

«Είμαστε στο τελευταίο στάδιο των κάστινγκ για το φετινό Survivor. Και φέτος ο πήχης έχει ανέβει σε πολύ ψηλά επίπεδα αφού το παιχνίδι είναι Ελλάδα - Τουρκία! Φέτος στην Ελληνική ομάδα του Survivor μετά από 70.000 αιτήσεις, επιλέξαμε μόνο τους κορυφαίους! Απο το Φεβρουάριο στις οθόνες σας...» έγραψε στο Instagram την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου ο Σάκης Τανιμανίδης, αποκαλύπτοντας ότι τα κάστινγκ για τους συμμετέχοντες στον νέο κύκλο του Survivor 3 έχουν ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ladylike, μια πρώτη τελική επιλογή των παικτών που θα αποτελέσουν την ελληνική ομάδα πραγματοποιήθηκε χθες, ενώ σε αυτήν δεν περιλαμβάνονται όπως τις προηγούμενες χρονιές επώνυμοι. Φυσικά καθώς οι αιτήσεις δεν έχουν σταματήσει να έρχονται ακόμα και τώρα, δεν αποκλείεται κάποια μεγάλη ανατροπή σε επίπεδο προσώπων. Η λογική του φετινού κύκλου είναι στις οθόνες μας να διεξάγονται εντυπωσιακοί αγώνες από άγνωστα στο ευρύ κοινό άτομα με αθλητικό background, καλά προπονημένα που θα παράγουν εντυπωσιακό θέαμα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια της εκπομπής να γίνουν προσθήκες στην ομάδα, χωρίς να αποκλείεται τα άτομα τα οποία θα προστεθούν να είναι διάσημοι. Άλλωστε στα δημοσιεύματα που θέλουν να έχει γίνει ήδη επαφή με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Τζιμπρίλ Σισέ για να μπει στο παιχνίδι υπάρχει ένα ψήγμα αλήθειας, αφού συνάντηση και συζήτηση μαζί του έχει γίνει χωρίς ωστόσο το όνομά του να βρίσκεται ανάμεσα στην αρχική επιλογή των παικτών που θα συμμετέχουν στο παιχνίδι.

Από πλευράς Τουρκίας η παραγωγή έχει καταλήξει ήδη σε 30 άτομα από τα οποία θα γίνει η τελική διαλογή, ενώ ο Acun Ilicali ήδη δημοσίευσε χθες στο Twitter τον πρώτο παίκτη που «έκλεισε» την συμμετοχή του, τον MasterChef Τουρκίας Hakan Kanik.