SURVIVOR

Survivor: Ο κακός χαμός με τις 2 κλίκες στους Μαχητές. Τι τρέχει με τα παντελόνια του Ηλία Γκότση;

Οι Διάσημοι του Survivor ήταν οι νικητές στο διαγώνισμα της ασυλίας κι έτσι η ομάδα των Μαχητών οδηγήθηκε στο συμβούλιο του νησιού ώστε να ψηφίσει τους υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση.

Η πρώτη ατομική ασυλία πήγε στον Ηλία Γκότση, ενώ τη δεύτερη την κέρδισε ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης. Η Ροδάνθη ήταν η πρώτη υποψήφια που ψηφίστηκε μέσω της κάλπης, ενώ ο Ηλίας Γκότσης ψήφισε τη Μαρίνα Πήχου και ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης την Ντάρια Τουρόβνικ. Οι δύο κοπέλες δήλωσαν έκπληκτες που τις επέλεξαν ειδικά όταν άκουσαν τους λόγους για τους οποίους τις έβγαλαν υποψήφιες. Ο Νικόλας Αγόρου, ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, η Ντάρια Τουρόβνικ και η Μαρίνα Πήχου σχηματίζουν τον ένα πυρήνα της ομάδας. Ο άλλος, όπως όλα δείχνουν, έχει «αρχηγό» τον Ηλία Γκότση, με την Μελίνα Μεταξά, τον Χάρη Γιακουμάτο και την Ζωή Ανδρονικίδου να βρίσκονται πολύ κοντά του.

Συγκεκριμένα, οι δυο κοπέλες έδειξαν τη δυσφορία τους στο συμβούλιο, ενώ στο τρέιλερ για το επόμενο επεισόδιο η Ντάρια χαρακτηρίζει το κριτήριο της συμμετοχής της σε «κους κους», «γελοίο» για να την βγάλει υποψήφια, ενώ η Μαρίνα δείχνει έξαλλη όταν λέει στην κάμερα «Για μένα είναι άνανδρο αυτό, δε φοράει παντελόνια».

Θα κρατήσουμε τα σοφά λόγια του Θοδωρή, «Τώρα ξεκινάει πραγματικά το παιχνίδι, πέφτουν οι μάσκες».