SURVIVOR

Survivor 2: Μουρούτσος και Δαλάκα έλυσαν τις διαφορές τους

Κλίκες, αντίπαλα στρατόπεδα γυναικών-αντρών, έξαλλοι παίκτες και ανύπαρκτες νίκες. Η ομάδα των Διασήμων του Survivor δεν περνά και την καλύτερή της φάση αφού έχει, σχεδόν, χωριστεί στα δύο. Μιχάλης Μουρούτσος και Κατερίνα Δαλάκα μίλησαν και έλυσαν τις διαφορές τους.

Μουρούτσος: «Δεν έχουμε καμία εμπάθεια»

«Παίρνω την πρωτοβουλία να σου μιλήσω. Να σε πλησιάσω μάλλον για να σου μιλήσω. Και γιατί είμαι μεγαλύτερος από εσένα αλλά και γιατί με συνδέει μία απίστευτη φιλία και γνωριμία με τον μπαμπά σου εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Κι επειδή σε είδα πάρα πολύ στενοχωρημένη μετά την αποχώρηση της Ξένια και την οικειοθελή αποχώρηση της Μαρίας. Εγώ θέλω να ξέρεις από την πλευρά μας δεν έχουμε καμία εμπάθεια με το πρόσωπό σου. Σίγουρα έγιναν κάποια πράγματα, τα οποία μας ενόχλησαν, μας προσέβαλαν και μας πείραξαν πάρα πολύ. Αυτό, όμως που θέλω να νιώθεις είναι ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα μέσα στο μυαλό μας από τη στιγμή που μας ξεκαθάρισες για μία και τελευταία φορά πως ό,τι έγινε ήταν μία κακή στιγμή. Ήταν ένα λάθος το οποίο κάνατε. Δεν υπάρχει τίποτα στο μυαλό σας που να μας θεωρεί κλέφτες και κλίκα. Ή το γεγονός ότι θέλουμε να εξοντώσουμε την οποιαδήποτε γυναίκα. Γιατί πέρα από τις αποχωρήσεις που έχουν συμβεί, έχω δει ότι έχεις επηρεαστεί και πάρα πολύ αγωνιστικά. Δηλαδή, τις τελευταίες ημέρες δεν ήσουν ο εαυτός σου, δεν ήσουν η Κατερίνα που ξέραμε.»

Δαλάκα: «Είστε άνθρωποι που σας έχω πολύ ψηλά»

«Επηρεάστηκα πάρα πολύ από την ψηφοφορία με τον Τσίλη και μετά που ήταν την ίδια ημέρα με την αποχώρηση της Μαρίας και η αποχώρηση της Ξένιας. Έγιναν πολλά λάθη, ήμουν επηρεασμένη γενικώς από την πείνα, την κούραση κι όλο αυτό που μου λείπουν οι άνθρωποί μου και έγιναν κάποιες λάθος παρεξηγήσεις με τον όρο κλίκα και με αυτά. Εγώ ποτέ δεν εννοούσα ότι εσείς έχετε κάποια στρατηγική. Είστε άνθρωποι που σας έχω πολύ ψηλά. Σε ξέρω από τότε που εγώ ήμουν στην έκτη δημοτικού κι έπαιζες στην Ολυμπιάδα, ξέρεις τον πατέρα μου είκοσι χρόνια. Τον Στέλιο τον έχω σαν πατέρα μου. Κάποιες μέρες απλά βγάζουμε κάποιο κακό εαυτό, κανένας δεν είναι κακός. Εγώ ζητάω συγγνώμη για τη συμπεριφορά αυτή γιατί πραγματικά δεν ήθελα να πληγώσω κανέναν. Βασικά δεν μου έχει περάσει από το μυαλό ότι έχετε κάποια στρατηγική για να μου κάνετε εμένα κάτι κακό. Γιατί πιστεύω ότι όλοι θέλουμε να είναι δυνατή η ομάδα μας για να μπορούμε να κερδίζουμε, να τρώμε και να πάμε παρακάτω.»