SURVIVOR

Survivor 2: Η τεράστια αλλαγή που θα εξουθενώσει τους παίκτες

Δεν μοιάζει να ικανοποιείται ο ΣΚΑΪ με τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης του ''The Voice'' και του ''Ελλάδα έχεις Ταλέντο'', μιας και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ετοιμάζεται να χτυπήσει με το ''Survivor'' νωρίτερα από ό,τι ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Σύμφωνα με το MyTv, αυτό συνεπάγεται το πρόωρο τέλος των προαναφερθέντων εκπομπών, καθώς το ριάλιτι επιβίωσης αποτελεί το πιο δυνατό χαρτί του καναλιού του Φαλήρου.

Ωστόσο, η ανάγκη για μια μικρή ανανέωση κρίθηκε αναγκαία. Μετά την εμφάνιση του ”Nomads” στο τηλεοπτικό πεδίο, οι ιθύνοντες της παραγωγής του Survivor αποφάσισαν να ανεβάσουν το επίπεδο δυσκολίας των αγωνισμάτων προκειμένου να ζορίσουν τους παίκτες και να πετύχουν το καλύτερο δυνατό τηλεοπτικό αποτέλεσμα. Λέγεται ακόμα πως τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε διαφορετικές παραλίες, ενώ σίγουρο είναι πως θα δούμε και παραπάνω παίκτες στις δύο ομάδας.

Αυτό το τελευταίο μόνο τυχαίο δεν είναι καθώς σχετίζεται άμεσα με τη Νο1 αλλαγή στο φετινό Survivor: Τη διάρκειά του!

Τι κι αν το περσινό διήρκησε 4 μήνες; Το Survivor 2 αναμένεται να κρατήσει τους τελευταίους παίκτες 6 (!) ολόκληρους μήνες στην Καραϊβική για τη μέγιστη εμπειρία επιβίωσης.

Κάτι τέτοιο, θα αυξήσει κατά πολλές χιλιάδες ευρώ τα έσοδα από τα διαφημιστικά πακέτα, γεγονός που κάνει από τώρα τον ΣΚΑΪ να… τρίβει τα χέρια του!