SURVIVOR

Survivor 2: H σύντροφος του Ηλία Γκότση πήγε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για χάρη του

Ένα επεισόδιο του Survivor γεμάτο χαρά και συγκίνηση. Οι παίκτες καλούνταν να βάλουν τα δυνατά τους σε ένα αγώνισμα με το πιο «ακριβό» έπαθλο που έχουν λάβει ποτέ. Μερικές ώρες με τους αγαπημένους τους συγγενείς που εδώ και μήνες δεν έχουν δει.

Το κλίμα βαρύ και φορτισμένο, ωστόσο, η συναισθηματική ώθηση που έδωσαν σε Διάσημους και Μαχητές τα αγαπημένα τους πρόσωπα ήταν τεράστια. Όλοι έβαλαν τα δυνατά τους.

Ο αγώνας έληξε 10 – 6 υπέρ των Διασήμων και κάπως έτσι τα πρόσωπα των Μαχητών έγιναν σκυθρωπά και θλιμμένα. Ο Σάκης Τανιμανίδης, παρ’ όλα αυτά, δεν μπορούσε να αφήσει έτσι τους ηττημένους και ανακοίνωσε πως και αυτοί θα μπορούσαν να έχουν τελικά μερικά λεπτά μαζί με τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Από την πλευρά των συγγενών των Μαχητών, η παρουσία που ξεχώρισε περισσότερο δεν ήταν άλλη από την κοπέλα του Ηλία Γκότση, την Χριστίνα.

 

Ο ίδιος  είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είχα φανταστεί ποτέ από την αρχή του Survivor ότι μπορεί να μου δινόταν μια τέτοια ευκαιρία. Να δω δηλαδή την κοπέλα μου να έρχεται εδώ. Νομίζω αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα από την αρχή του Survivor. Ξαφνικά όλοι ξεχάσαμε πείνα, δυσκολίες, αντιξοότητες».

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Το μόνο που θέλαμε εκείνη τη στιγμή είναι να κλείσουμε τα μάτια και να απολαύσουμε το κάθε δευτερόλεπτο. Γιατί δεν ξέραμε πόσο μπορεί να κρατήσει και άμα θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε άλλα λεπτά».