SURVIVOR

Survivor 2: Η Κατερίνα Δαλάκα πάει απευθείας στον τελικό

Στα symbol games κατά τη διάρκεια του Survivor οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να μαζεύουν σύμβολα που έκρυβαν ένα μεγάλο μυστικό. Όπως αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης το αγόρι και το κορίτσι με τα περισσότερα θα αγωνίζονταν για μία θέση στην τετράδα του τελικού. Ο Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα ήταν οι φιναλίστ.

Αγώνας μνήμης και ταχύτητας. Οι δυο τους κλήθηκαν να απομνημονεύσουν τη σωστή σειρά συμβόλων σε ένα πίνακα και να τα τοποθετήσουν έτσι όπως τα είδαν. Αν και ο Ηλίας προηγήθηκε με 2-1 μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες η Κατερίνα κατάφερε να κερδίσει.

 

Ο Νικόλας Αγόρου δεν μπόρεσε να αγωνιστεί εξαιτίας ενός τραυματισμού στο γόνατο. Η απογοήτευση είναι λίγη για να περιγραφεί το πώς ένιωσε. «Πως μου έκατσε έτσι; Την πιο σημαντική μέρα να μην μπορώ να παίξω. Αλλά μπορεί όλα να είναι για καλό. Μπορεί να είμαι τυχερός αλλού. Στον αγώνα των συμβόλων στάθηκα πάρα πολύ άτυχος. Αυτή τη μέρα την περίμενα από την αρχή του παιχνιδιού σχεδόν, για το λόγο ότι σου έδινε αμέσως τη δυνατότητα να πας στους τέσσερις τελευταίους παίκτες, πράγμα το οποίο για εμένα είναι το πιο σημαντικό. Στον αγώνα των συμβόλων τα είχα πάει πολύ καλά, είχα και τρία σύμβολα, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα καν να δω αυτόν τον αγώνα. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Είναι η αλήθεια. Αλλά πιστεύω πως όλα γίνονται για κάποιοι λόγο και γίνονται για καλό. Μπορεί να μη στάθηκα τυχερός με τον τραυματισμό μου σε αυτό τον αγώνα και να μην κατάφερα να διεκδικήσω αυτή τη θέση, αλλά μπορεί να σταθώ τυχερός στο τέλος» σχολίασε.