SURVIVOR

Survivor 2: H αποχώρηση του Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου με τις ευλογίες του Twitter

instagram/survivorgreece

Τρίτωσε το κακό για τον Σώζοντα Παλαίστρο Χάρο. Ο παίκτης με το πιο περίεργο όνομα που έχει μπει ποτέ σε ελληνικό reality, αποχώρησε από το Survivor 2. Νάσος Παπαργυρόπουλος και Μιχάλης Μουρούτσος παρέμειναν εντός παιχνιδιού, σύμφωνα με τις επιταγές του τηλεοπτικού κοινού.

«Κάθε μέρα ένιωθα και πιο δυνατός. Νιώθω ότι έχω πάρει αρκετά πράγματα. Τις τελευταίες ημέρες ένιωθα πάρα πολύ άνετα στην παραλία ένιωθα ότι ανέπνεα, ο πραγματικός εαυτός μου, δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό. Τα παιδιά που μένουν είναι πολύ δυνατά και πιστεύω ότι ο νικητής θα είναι ανάμεσά τους. Πιστεύω ότι ο νικητής θα είναι κάποιος ανάμεσά τους Η στήριξή τους από τον κόσμο είναι πολύ δυνατή. Θα τους στηρίζω γιατί νιώθω μέλος αυτής της ομάδας, κι ένιωσα ότι ήμουν μέλος της κι ας βρέθηκα υποψήφιος τρεις φορές. Από εδώ και πέρα υπάρχει το μέλλον ή υπάρχει η αλλαγή. Το Survivor θα τελειώσει για όλους κάποια στιγμή. Για μένα ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή. Ο κόσμος το αποφάσισε και εγώ είμαι ανοικτός σε αυτό», είπε πριν φύγει ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος και δήλωσε περήφανος για τους συμπαίκτες του στην ομάδα των Διασήμων.

Το συγκινητικό κλίμα βέβαια διεκόπη από μία διαφωνία της τελευταίας στιγμής. Ο Σώζων δήλωσε πως οι Διάσημοι χάνουν γιατί οι Μαχητές έχουν αντιαθλητική συμπεριφορά (!) γιατί φωνάζουν τη στιγμή του στόχου και αποπροσανατολίζουν όποιον Διάσημο αγωνίζεται εκείνη τη στιγμή. Ο Χάρης Γιακουμάτος, από τους Μαχητές πήρε το λόγο και απάντησε πως μοναδικός τους στόχος είναι να εμψυχώσουν τον συμπαίκτη που αγωνίζεται. Η έκπληξη (όχι και τόσο αναπάντεχη βέβαια) ήρθε από την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία πήρε το μέρος του Γιακουμάτου δηλώνοντας ότι αυτό δεν είναι αντιαθλητικό, αλλά στο πλαίσιο του παιχνιδιού. «Στόχος της κάθε ομάδας είναι να κερδίζει η ομάδα του και να χάνουν οι αντίπαλοί του» είπε η Δαλάκα.

Το Twitter έκανε κι αυτό το δικό του ξέσπασμα μετά την αποχώρηση του Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου. Οι αναφορές στην Εύα Σαλταφερίδου εννοείται πως δεν έλειπαν: