SURVIVOR

Survivor 2: Η αποχώρηση του Πάνου Θεοδώρου και η αλλαγή στους κανόνες μέχρι τον τελικό

Όλη η ομάδα των Μαχητών ήταν υποψήφια αφού από την κάλπη βγήκε ο Νικόλας Αγόρου και οι Διάσημοι που είχαν ασυλία ψήφισαν τον Ηλία Γκότση και τον Πάνο Θεοδώρου. Το αποτέλεσμα κρίθηκε βάσει της 24ωρης ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού κι αυτός που αποχώρησε ήταν ο Πάνος. Εμφανώς συγκινημένος μίλησε για την παραμονή του στο Survivor αλλά και τους δύο συμπαίκτες του που εύχεται να δει στον τελικό.

«Χαίρομαι που αυτά τα δύο παιδιά θα παραμείνουν στο παιχνίδι και ευχή μου να τους δω στα δύο σκαμπό του τελικού, νομίζω θα πραγματοποιηθεί. Το Survivor είναι μεγάλο σχολείο, εκτός από παιχνίδι. Αναθεωρείς πράγματα του εαυτού σου, ανακάλυψα πράγματα για τον εαυτό μου, για αξίες, για οικογένεια, για φίλους τα οποία σίγουρα θα τα χρησιμοποιήσω εκτός παιχνιδιού για να γίνω εγώ καλύτερος άνθρωπος. Γνώρισα φίλους, είναι ιδιαίτερη τιμή που μπήκα σε μία ομάδα που δε με αντιμετώπισε σαν ξένο σώμα. Γίναμε παρέα, φτάσαμε στο τέλος του παιχνιδιού κι αυτές τις σχέσεις που δημιουργήσαμε εδώ θα τις πάρω μαζί μου και θα τις συνεχίσω στην Ελλάδα.»

 

Η αλλαγή των κανόνων

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανέφερε στους παίκτες ότι μετά από την αποχώρηση του Πάνου, όλοι θα παίζουν με όλους χωρίς να διαχωρίζονται σε άντρες και γυναίκες.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι από την επόμενη ασυλία θα υπάρχουν δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση κι όχι τρεις.

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/survivorgreece