SURVIVOR

Survivor 2: Αυτός είναι (;) ο πρώτος παίκτης των Μαχητών

Το Survivor 2 ακούγεται πως θα βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ τέλη του Ιανουαρίου, ενώ συγκεκριμένα η πρεμιέρα του αναμένεται να είναι την Κυριακή, στις 21 του μήνα. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την ομάδα των Διασήμων είναι πολλά, αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.    

Το θέμα είναι ποιοι θα στελεχώσουν την ομάδα των “Μαχητών”, αφού μετά την επιτυχία του πρώτου Survivor, οι αιτήσεις συμμετοχών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Κανένα όνομα δεν είχε γίνει γνωστό, μέχρι τη στιγμή που μια ανάρτηση στο Facebook, πρόδωσε ίσως έναν από τους παίκτες του Survivor 2.

Ο λόγος για τον Νίκο Μαυρογένη, μηχανικό αυτοκινήτων, ο οποίος έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook.

Ο Νίκος έχει ήδη πολλούς ανθρώπους να τον ακολουθούν φανατικά στα social media, αλλά όταν σε ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση τον ρώτησαν αν είναι σίγουρο ότι θα μπει στο Survivor, ο ίδιος είπε κατά 90 τοις εκατό.

 

Μπορεί οι αναρτήσεις του να δείχνουν ότι ο ίδιος είναι πολύ σίγουρος για τη συμμετοχή του, αλλά όσο να ‘ναι εμείς διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας, αφού θεωρητικά κανένας από τους παίκτες δε θα έπρεπε να αποκαλύψει ότι θα πάρει μέρος στο παιχνίδι πριν από την έναρξή του.