SURVIVOR

Ο Μιχάλης Μουρούτσος, η Μύκονος και η απίστευτη γκάφα του

Παιχνίδι λέξεων για τους παίκτες του Survivor και σε θέση μάχης για τους Διάσημους ο Μιχάλης Μουρούτσος με τον Γιάννη Τσίλη.

Ο ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος ήταν αυτός που έπρεπε να περιγράφει όσο πιο γενικά μπορούσε μια λέξη χωρίς να χρησιμοποιήσει κάποιες απαγορευμένες λέξεις. Όλα καλά μέχρι εδώ. Ο Γιάννης Τσίλης που έπρεπε να βρίσκει τι εννοεί ο πρώτος έδειχνε να τα πηγαίνει αρκετά καλά μέχρι το σημείο που ο Μιχάλης Μουρούτσος τα έκανε σαλάτα στην γεωγραφία.

Η ζητούμενη λέξη είναι η Μύκονος, κι έτσι ο Μιχάλης κλειδώνει στο μυαλό του πως το νησί ανήκει στα Δωδεκάνησα και προσπαθεί να κάνει τον συμπαίκτη του να πει τη σωστή λέξη. Ωστόσο, ο Γιάννης επιμένει να απαντά Κυκλάδες και να μπερδεύει ακόμα περισσότερο τον Μουρούτσο.

Ο Γιάννης Τσίλης φυσικά απαντούσε σωστά ο συμπαίκτης τους όμως είχε άλλη γνώμη για τη γεωγραφική θέση του νησιού. Με το τέλος του γύρου, ο Σάκης Τανιμανίδης με μπόλικη δόση χιούμορ είπε: «Από πού να το πιάσω και πού να το αφήσω με τον Μιχάλη σήμερα; Λοιπόν, η Μύκονος δεν είναι στα Δωδεκάνησα, πρώτα απ’ όλα».

Δες το απόσπασμα από το 12:51 και μετά:

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram/survivorgreece