CELEBRITIES

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποκάλυψε το όνομα του νεογέννητου γιου του για καλό σκοπό

Instagram.com/giannis_an34

Ήταν Πέμπτη, 13 Μαΐου, όταν η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Mariah, ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και παρόλο που δεν γνωρίζαμε την ακριβή ημερομηνία γέννησης του δεύτερου παιδιού τους, η φωτογραφία που η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στις 29 Σεπτεμβρίου (εθνικά αναγνωρισμένη Ημέρα γιου στις ΗΠΑ), επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν την οικογένεια να μεγαλώνει κατά ένα μέλος, ήδη από τις αρχές του μήνα. Στην εν λόγω φωτογραφία, οι δυο γιοι ποζάρουν αγκαλιασμένοι.

Αυτήν τη φορά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μάς επεφύλασσε ακόμα μία έκπληξη αναφορικά με τον νεογέννητο γιο του, όταν και αποκάλυψε το όνομά του, στο πλαίσιο μίας φιλανθρωπικής δράσης που αυτός και η οικογένειά του εισηγήθηκαν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γιορτάζει τη γέννηση του γιου του για καλό σκοπό

Σκοπός, λοιπόν, της εν λόγω φιλανθρωπικής δράσης είναι η οικονομική ενίσχυση και η βοήθεια ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη, με την παροχή δωρεάν πανών και γενικότερα αναγκαίων αγαθών. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαφήμισε την εν λόγω ενέργεια με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας παράλληλα το όνομα του γιου του. «Γιορτάστε μαζί μας τη γέννηση του δεύτερου γιου μας, του Maverick Shai Αντετοκούνμπο. Προσφέρετε στην κοινότητα, που τόσο μεγάλη σημασία έχει για την οικογένειά μας. Το Maverick’s Diaper Mission θα γίνει 14-21 Νοεμβρίου. Ακολουθήστε μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καταπολέμηση της ανάγκης για πάνες», έγραψε χαρακτηριστικά ο μπασκετμπολίστας.

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Η αποκάλυψη του ονόματος και της ακριβής ημερομηνίας γέννησης του δεύτερου γιου τους

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε repost την πιο πρόσφατη φωτογραφία που η σύντροφός του δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων και την ακριβή ημερομηνία της γέννησής του μικρού Maverick Shai. «Από τη στιγμή που έγινα μαμά, συνειδητοποίησα πόσο ακριβές είναι οι βασικές ανάγκες των μωρών και παιδιών. Πάνες, μαντηλάκια, τρόφιμα κ.λπ. πρέπει να είναι προσβάσιμα και οικονομικά για όλες τις οικογένειες», έγραψε στην αρχή του μακροσκελούς κειμένου της.

Instagram.com/giannis_an34

«Το υγιές αγόρι μας, Maverick Shai Antetokounmpo, γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου 2021. Πριν κάνουμε παιδιά, ο Γιάννης και εγώ είχαμε συμφωνήσει ότι πάντα ό,τι κάνουμε για ένα από τα παιδιά μας θα το κάνουμε για όλα τα παιδιά μας, στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας προφανώς. Όταν γεννήθηκε ο Liam η οικογένεια και οι φίλοι μας μας οργάνωσαν δύο καταπληκτικά baby shower πάρτι για να γιορτάσουν τον ερχομό του. Μας ευλόγησαν με ό,τι ήταν δυνατό για να φέρουμε το πρώτο μας αγοράκι σε αυτόν τον κόσμο. Όταν μάθαμε ότι θα αποκτούσαμε ακόμη έναν γιο 18 μήνες μετά τη γέννηση του Liam, ξέραμε ότι είχαμε ήδη όλα όσα χρειαζόμασταν για να φέρουμε στον κόσμο το δεύτερο αγοράκι μας», πρόσθεσε στη συνέχεια η Mariah.

Ο εορτασμός του δεύτερου γιου τους σε συνδυασμό με φιλανθρωπικό σκοπό

«Ωστόσο, εγώ και ο Γιάννης συμφωνήσαμε να γιορτάσουμε τη γέννηση του δεύτερου γιου μας όπως και του πρώτου. Τότε δημιουργήθηκε και η ιδέα του «Maverick’s Diaper Mission». Ένας εορτασμός για να γιορτάσουμε τον δεύτερο γιο μας. Με την αναταραχή του τίτλου του Πρωταθλήματος, μεγαλώνοντας ένα νήπιο και όντας 7 μηνών έγκυος, δεν μπορούσαμε να οργανώσουμε ένα πάρτι πριν τη γέννησή του, αλλά ήμασταν πεπεισμένοι ότι θα γιορτάσουμε τον γιο μας βοηθώντας παράλληλα και την κοινότητά μας», πρόσθεσε η Mariah που ο εορτασμούς του γιου τους, συνδυάστηκε με έναν ανώτερο σκοπό.

«Από τη στιγμή που έγινα μαμά, συνειδητοποίησα πόσο ακριβές είναι οι βασικές ανάγκες των μωρών και παιδιών»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Mariah συνειδητοποίησαν μία πικρή αλήθεια με τη γέννηση του δεύτερου γιου τους. «Από τη στιγμή που έγινα μαμά, συνειδητοποίησα πόσο ακριβές είναι οι βασικές ανάγκες των μωρών και παιδιών. Πάνες, μαντηλάκια, τρόφιμα κ.λπ. πρέπει να είναι προσβάσιμα και οικονομικά για όλες τις οικογένειες. Συνειδητοποιώ ότι είμαι προνομιούχα και αρκετά τυχερή που μπορώ να ανταπεξέλθω σε αυτές τις βασικές ανάγκες. Με αυτό το προνόμιο, πιστεύω ότι είναι επίσης καθήκον μου να ανταποδώσω και να βοηθήσω άλλες μητέρες και οικογένειες ώστε να παρέχουν αυτές τις βασικές ανάγκες στα παιδιά τους».

Πληροφορίες για το Maverick’s Diaper Mission που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Mariah διοργανώνουν

«Για τον εορτασμό της γέννησης του Maverick, συνεργαστήκαμε με το MKE Diaper Mission (@milwaukeediapermission). Από τις 14 έως τις 21 Νοεμβρίου θα υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να βοηθήσουμε όλους εκείνους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ώστε να ανταποκριθούν στην καταπολέμηση της ανάγκης για πάνες. Μάθετε και ανακαλύψτε τη σημασία των τραπεζών πανών. Πώς μπορείτε να ανταποδώσετε. Πού μπορείτε να κάνετε δωρεές. Πώς οι οικογένειες που έχουν ανάγκη μπορούν να έχουν πρόσβαση σε βοήθεια και για πολλά άλλα. Έχουμε επίσης συνεργαστεί με τη NUNA για να κάνουμε μερικά δώρα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, οπότε φροντίστε να συντονιστείτε για περισσότερες λεπτομέρειες. Είμαι ενθουσιασμένη που γιορτάζω μαζί σας και σας ευχαριστώ όπως πάντα που στηρίζετε την οικογένειά μου! Με εκτίμηση, Mariah».