SURVIVOR

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το τεράστιο χρηματικό ποσό που συμφώνησε για το Survivor 2

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από την πρεμιέρα του Survivor 2, με το φανατικό κοινό του παιχνιδιού επιβίωσης να έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα.

Αναμφίβολα, η μεγάλη έκπληξη λίγο πριν την έναρξη της δεύτερης σεζόν ήταν η είδηση πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα ταξιδέψει κι αυτή στον Άγιο Δομήνικο ως μία από τους φιναλίστ της ομάδας των Διασήμων. Όπως όλα δείχνουν, η συμμετοχή της πρώην παρουσιάστριας του ALPHA όχι μόνο ισχύει μα… θα κοστίσει στον ΣΚΑΪ και τον Acun Ilicali λίγο παραπάνω, αφού όπως υποστήριξε ο Φίλιππος Καμπούρης στην εκπομπή του, το ποσό που ζήτησε (και πήρε) η Σπυροπούλου μοιάζει πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του, η Κωνσταντίνα θα κερδίζει 10.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα (!) παραμονής της στην Καραϊβική, ποσό που δύσκολα θα πίστευε κανείς πως ανταποκρίνεται στην τηλεοπτική πραγματικότητα του 2018.

Την ίδια ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα τη δούμε στην παραλία του Αγίου Δομήνικου, γεγονός που δικαιολογείται απόλυτα αν σκεφτούμε πως η Ντορέττα Παπαδημητρίου προειδοποίησε τους τηλεθεατές πως το φετινό Survivor επιφυλάσσει ανατροπές κι εκπλήξεις.

Υπομονή!