SURVIVOR

“Αδειάζουν” τον Αγόρου στο Survivor Πανόραμα για το περιστατικό με τον Τσίλη

Στο αγώνισμα μεταξύ Νικόλα Αγόρου και Γιάννη Τσίλη ξέσπασε καβγάς μεγάλος ή πιο σωστά ο Νικόλας τσακώθηκε μόνος του ορμώμενος από το τίποτα. Ο Μαχητής του Survivor εκνευρίστηκε γιατί θεώρησε πως ο Γιάννης Τσίλης τον έσπρωξε κατά τη διάρκεια της μονομαχίας ενώ πολύ απλά ο παίκτης από την ομάδα των Διασήμων έχασε την ισορροπία του και προσπάθησε να κρατηθεί.

«Αυτό είναι το αθλητικό ιδεώδες; Ανέβηκα πρώτος, όπως το κάναμε. Και μπαίνει μπροστά μου, με σπρώχνει και με τραβάει για να πέσω να σκοτωθώ. Θα πέσω να σκοτωθώ. Και με χτύπησε και μία πιο πριν. Όταν μιλάμε για αξιοπρέπεια, αρχές και ήθος να τα τιμάμε και να τα σεβόμαστε. Το είδες που με τράβηξε; Απαράδεκτο» είπε ο Νικόλας Αγόρου ενώ βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας του.

Το περιστατικό σχολιάστηκε στην εκπομπή «Survivor Πανόραμα» και όταν δει το απόσπασμα ο Νικόλας μάλλον θα μετανιώσει για το άνευ ουσίας και λόγου show.

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη πήρε πρώτη το λόγο και ανέφερε: «Τον έσπρωξε με τον γοφό του. Τον Νικόλα τον έχω υποστηρίξει, αλλά χθες ήταν πολύ λάθος σε όλα του, σε όλο το αγώνισμα. Και αυτή η απειλή “η τελευταία σου”, για εμένα ήταν ό,τι χειρότερο. Δεν μπορείς να μιλάς για ήθος, σεβασμό, σε ένα παιδί σαν τον Γιάννη που πέντε μήνες τώρα δεν έχει δώσει το παραμικρό για να σχολιαστεί. Ήταν πολύ λάθος σε όλα του και έχει ξανασυμβεί αυτό με τη χειρονομία στον Μουρούτσο. Που πάλι δεν παραδεχόταν ο Νικόλας ότι το έχει κάνει. Πολύ μεγάλο φάουλ που γύρισε και είπε για το αθλητικό ιδεώδες. Και με τι πραότητα μίλησε ο Γιάννης μετά. Εγώ του βγάζω το καπέλο του Γιάννη γιατί αν εμένα μου έλεγε κάποιος “είναι η τελευταία σου φορά”, θα ζητούσα το λόγο. Ο Γιάννης ήταν τόσο ήρεμος που όταν άκουσε κάτι τέτοιο, ούτε το σχολίασε, ούτε είπε τίποτα. Ήταν προς τιμήν του και πραγματικά αυτό είναι το αθλητικό ιδεώδες.»

«Ο Νικόλας δεν κατάλαβε τι έγινε ή κάνει ότι δεν κατάλαβε. Μου φαίνεται σαν ο Νικόλας να έζησε μια άλλη εμπειρία από αυτή που έγινε στην πραγματικότητα. Το λέει με μια πειστικότητα και μια φυσικότητα, που είναι σαν να το πιστεύει και ο ίδιος. Μπράβο στον Γιάννη Τσίλη για τον τρόπο που διαχειρίστηκε όλο αυτό που έγινε, έτσι όπως το είδαμε εμείς» είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.