SURVIVOR

Σε ποιο παιχνίδι είδαμε πρώτη φορά την Αποστολία που διαγωνίστηκε στο My Man Can

Παρακολουθώντας τηλεόραση τα καλοκαίρια στην Ελλάδα, μας βγαίνει από μέσα μας αβίαστα η απορία. «Μωρ' πού τον ξέρω, πού τον ξέρω;». Ο ΣΚΑΙ έχει επιστρατεύσει κάθε πρώην παίκτη reality που είναι ζευγαρωμένος (!!) για το νέο του show "My Man Can".

Ως και την Τρίτη είχαμε δει πρώην παίκτες του Survivor 1 – βλέπε Βασάλο και Βαλαβάνη – και παίκτες από το Power Of Love. Αυτή τη φορά όμως, οι υπεύθυνοι του σταθμού έκαναν την υπέρβαση. Έφεραν στο παιχνίδι πρώην παίκτρια reality άλλου καναλιού.

 

Η Αποστολία, personal trainer, που παρακολουθήσαμε να φτάνει ως τον τελικό του παιχνιδιού της Τρίτης κάτι μας θύμιζε. Κάπου την είχαμε ξαναδεί. Με μια απλή αναζήτηση, βρήκαμε την απάντηση. Μια μικρή ιδέα μας έδωσε και ο Γιώργος Λιανός που παρουσιάζοντας την παίκτρια σχολίασε πως την γνωρίσαμε «να κυλιέται σε κάτι αμμόλοφους».

Instagram

 

 

Η Αποστολία ήταν μια από τις παίκτριες του εγχώριου reality επιβίωσης, που διαδραματίστηκε στην Κουρούτα για λογαριασμό του Epsilon. Μπορεί για πολλούς και κυρίως εντός καναλιού, η περίοδος του Survival Secret να μοιάζει μακρινό, κακό όνειρο, δεν έχει περάσει όμως ούτε ένας χρόνος από τότε.

Η παίκτρια αποδείχτηκε δυνατή και εντός στούντιο, έφτασε ως τον τελικό, όπου έχασε στην τελευταία βολή από το αντίπαλο ζευγάρι.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!