WATCHLIST

Δυο μέρες μόνο θα σου πάρει να συνέλθεις όταν δεις την Κατερίνα Στικούδη ως Δήμητρα Γαλάνη

Instagram/stikoudikaterin

Όχι πες μου τι μπορείς να σκεφτείς ότι έχουν κοινό μεταξύ τους η Κατερίνα Στικούδη και η Δήμητρα Γαλάνη. Η μία του εμπορικού η άλλη του έντεχνου, η μία του χορού ή άλλη άντε του ένα «Ώπα». Η μία προκλητικές φωτογραφίσεις η άλλη... Α, να ένα κοινό, αφού η Δήμητρα Γαλάνη έχει φωτογραφηθεί στο παρελθόν για το Playboy. Γενικώς όμως, στα υπόλοιπα τα κορίτσια κάπου το χάνουν. Ωστόσο η Κατερίνα Στικούδη κλήθηκε να παρουσιάσει στο Your Face Sounds Familiar το τραγούδι «Δυο μέρες μόνο» μεταμφιεσμένη σε Δήμητρα Γαλάνη. Και παρά την απόκλιση που μπορεί να φαντάζεσαι η Κατερίνα Στικούδη έκανε μια τόσο επιτυχημένη μίμηση της ερμηνεύτριας που αναδείχθηκε νικήτρια της βραδιάς.

«Δεν το πιστεύω» ακούστηκε να λέει ο Γιώργος Μαζωνάκης πριν ακόμα ακουστεί η πρώτη νότα, και η Μιμή Ντενίση συμφωνούσε μπροστά στο απίστευτο θέαμα. Η αγνώριστη Κατερίνα τιμήθηκε με το 12αρι τριών από τους τέσσερις κριτές (Ο Δημήτρης Σταρόβας το έδωσε στον Ίαν Στρατή), με το πεντάρι πολλών συμπαικτών της, και την ψήφο του κοινού και βγήκε και ξανατραγούδησε και την χειροκρότησαν όλοι. Γιατί μπορεί η φωνή να μην ήταν και τόσο κοντά σε αυτή της σπουδαίας Δήμητρας Γαλάνη αλλά η εμφάνισή της δικαιολόγησε πλήρως τον χαρακτηρισμό που δίνει ο ΑΝΤ1 στο YFSF. Show «μεταμορφώσεων» σου λέει, και να γιατί.

 

Και κάποιοι την χειροκροτούσαν ή εξέφραζαν το σοκ τους, ή έκαναν απλά το χιουμοριστικό τους σχόλιο από το σπίτι τους γράφοντας στο αγαπημένο όλων Twitter. Ανάμεσά τους και η «καλοπροαίρετα έτοιμη» και στη συνέχεια «ενθουσιασμένη» Ναταλία Γερμανού αλλά και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης που δήλωσε fan αυτού του Your Face Sounds Familiar. Αφού πάρεις τον χρόνο σου να συνέλθεις από την εμφάνιση που είδες παραπάνω, αφού έψαξες καρέ καρέ το video για ένα ίχνος της Κατερίνας Στικούδη, δες παρακάτω και τα Tweets.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/stikoudikaterin