WATCHLIST

Star Academy: Ένταση μεταξύ Νίκου Καρβέλα – Μένιου Φουρθιώτη στο χθεσινό live

Οι καθημερινές εκπομπές του ριάλιτι Star Academy δεν εξασφαλίζουν παρά μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης στο Epsilon που το φιλοξενεί, ωστόσο τις Παρασκευές που προβάλλονται τα live του σόου κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού, κυρίως λόγω του απρόβλεπτου χαρακτήρα του Νίκου Καρβέλα.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και χθες το βράδυ στη διάρκεια του live όταν προκλήθηκε μεγάλη ένταση μεταξύ του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη, του Νίκου Καρβέλα και του παίκτη Στέλιου Καλλίτση. Αφορμή στάθηκε η ερώτηση του Νίκου Καρβέλα στο συμμετέχοντα την προηγούμενη Παρασκευή αν το τραγούδι που ερμήνευσε το αφιέρωσε σε γυναίκα ή άντρα σύντροφο. Ο παίκτης ενοχλήθηκε και ο Μένιος Φουρθιώτης ξεκίνησε συζήτηση στο χθεσινό live για να “λύσει” την παρεξήγηση. Μάλλον, όμως, κατάφερε το αντίθετο.

Ο παίκτης εξήγησε πως θεώρησε προσβλητική την ερώτηση του Νίκου Καρβέλα, με τον κριτή του Star Academy να απαντά ερωτώμενος πού είναι η προσβολή στο να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος και να το λέει δημόσια το 2017. Φυσικά, στην κουβέντα ενεπλάκησαν και οι υπόλοιποι κριτές, ενώ τα αίματα άναψαν περισσότερο όταν ο Μένιος Φουρθιώτης προσπάθησε κάποια στιγμή να διακόψει το Νίκο Καρβέλα, με το μουσικοσυνθέτη να του απαντά “Θα διακόψεις εσύ εμένα;”.

Μάλλον, το πιο εύστοχο σχόλιο έκανε η Ναταλία Γερμανού, η οποία είπε απευθυνόμενη στον παρουσιαστή ότι εφόσον ήξερε τι θα ακολουθήσει, δεν έπρεπε καν να ανοίξει τη συζήτηση αν δεν ήθελε να ξεφύγει η κουβέντα από τον τηλεοπτικό χρόνο, όπως έλεγε επανειλημμένα ο Μένιος Φουρθιώτης.