WATCHLIST

Πρόωρο τέλος για τη σειρά “Όσο έχω εσένα”; Οι αποκαλύψεις για την εμπλοκή του Acun Ilicali

NDP Photo Agency

Από τις αρχές του Δεκεμβρίου έχουν ξεκινήσει οι φήμες που θέλουν την καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, «Όσο έχω εσένα» να ολοκληρώνει γρήγορα τον κύκλο της και να μην περιλαμβάνεται στο νέο πρόγραμμα του σταθμού. Τις φήμες επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για τη «Φωλιά των Κου Κου» ο οποίος αποκάλυψε και τον ρόλο του Τούρκου παραγωγού Acun Ilicali, στην απόφαση του σταθμού. Ωστόσο, το ρεπορτάζ του κατέληξε στην ευχή να διαψευστεί από τις εξελίξεις.

«Μαθαίνω από τον ΣΚΑΪ ότι σε μία συνάντηση που είχαν όλοι μαζί για το νέο πρόγραμμα το οποίο θα βγει από τον Φλεβάρη, ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί επιμένει και λέει ότι εγώ θέλω στο καθημερινό πρόγραμμα και το Survivor Πανόραμα, που θα ξεκινήσει λίγο μετά το Survivor και θέλω να μεταφερθεί και η εκπομπή που κάνει τώρα η Μαρία Μπακοδήμου (Power of Love) το μεσημέρι. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι ο αδύναμος κρίκος του προγράμματος αυτή τη στιγμή είναι η καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ. Παρόλο που έγινε μια πολύ σοβαρή προσπάθεια από τον σταθμό να ενισχυθεί η σειρά, είδαμε την προσθήκη του Γιώργου Καπουτζίδη για κάποια επεισόδια και της Φαίης Ξυλά για κάποια περισσότερα, μεταφέρθηκε και στη μεσημεριανή ζώνη για να ανέβουν τα νούμερα. Δεν είδαμε αποτελέσματα σημαντικά και η αλήθεια είναι ότι όταν έχεις έναν Ατζούν να λέει “θέλω καθημερινό πρόγραμμα δικό μου”, υπάρχει πρόβλημα. Από ό,τι λένε οι πληροφορίες μου η σειρά θα συνεχιστεί δυστυχώς μέχρι τέλη Φλεβάρη. Μακάρι κάτι να γίνει και να διαψευστούμε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News, πάντως, η αρχική συμφωνία του καναλιού με την παραγωγό εταιρεία της καθημερινής σειράς, στην οποία πρωταγωνιστούν η Ευγενία Σαμαρά, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, ο Κώστας Κόκλας, η Υρώ Μανέ, ο Νικόλας Μπράβος, η Μαρία Κωνσταντάκη κ.α. αφορούσε συνολικά 100 επεισόδια, τα οποία επαρκούν έως τις αρχές Φεβρουαρίου, οπότε η λέξη «πρόωρο» για το τέλος της σειράς ίσως αποδεικνύεται περιττή.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency