WATCHLIST

Σίσσυ Χρηστίδου: Το teaser της τηλεοπτικής της επιστροφής μόλις κυκλοφόρησε

Instagram/sissychristidou

Την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου αναμένεται να ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα του Open Tv. Και ένα από τα επόμενα Σαββατοκύριακα πρόκεται να σημάνει και την τηλεοπτική επιστροφή της Σίσσυς Χρηστίδου μετά από έξι χρόνια αποχής. Η Σίσσυ Χρηστίδου θα είναι η παρουσιάστρια της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» στην οποία θα συνεργάζεται με τον καλό της φίλο και κουμπάρο Παύλο Σταματόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασσάλο και την Ελένη Βουλγαράκη.

Η ίδια μοιράστηκε στο λογαριασμό της στο Instagram και το teaser trailer της τηλεοπτικής της επιστροφής όπου ποζάρει με αισθητική και διάθεση pin up girl και στέλνει ένα φιλί στο τηλεοπτικό κοινό. «Ερχόμαστε!» σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου στο video που μοιράστηκε.

 

Η παρουσιάστρια σε video του καναλιού της στο Youtube είχε διευκρινίσει ότι αυτό το video είναι μόνο «ένα τυράκι για όσα ετοιμάζονται», ενώ είχε δηλώσει για την τηλεοπτική της επιστροφή: «Φέτος τηλεόραση. Είναι μια καινούργια αρχή για εμένα σε ένα καινούργιο κανάλι, είναι όλα καινούργια για εμένα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Η εκπομπή θα είναι Σαββατοκύριακο 10 -1, πρωινό. Το πρωινό το αγαπάω πάρα πολύ. Έχω κάνει 7 χρόνια πρωινό, είναι η μεγάλη μου αγάπη, εκεί αισθάνομαι ασφαλής, αισθάνομαι ότι είμαι σπίτι μου».

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/sissychristidou