WATCHLIST

Ο Δημήτρης Παπανώτας τα βάζει και με την Ελένη Μενεγάκη, μετά τη Χρηστίδου και τον Μαραντίνη

NDP Photo Agency

Δε θα τελειώσει αυτή η ιστορία τόσο εύκολα. Ο Δημήτρης Παπανώτας τα βάζει και με την Ελένη Μενεγάκη. Αφορμή ήταν τα σχόλια για τα κιλά της Σίσσυς Χρηστίδου που ακούστηκαν στην εκπομπή Happy Day. Ακολούθησε η δημόσια συγγνώμη της Σταματίνας Τσιμτσιλή αλλά και το ποστ του Θοδωρή Μαραντίνη στο Instagram.

Θα μου πεις πού κολλάει σε όλο αυτό η Ελένη Μενεγάκη και πώς μπήκε στο κάδρο. Άκου να δεις πώς έχουν τα πράγματα. Η Ελένη στην εκπομπή της δε θέλησε να ασχοληθεί καθόλου με τα όσα συνέβησαν αλλά ένιωσε την ανάγκη να αναφερθεί στο σχόλιο του Θοδωρή Μαραντίνη.

«Δε μας ενδιαφέρει τι έχει ειπωθεί, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Εμείς δεν είμαστε γι’ αυτές τις δουλειές εδώ πέρα το μεσημέρι, με τίποτα. Αλλά σίγουρα δεν μπορώ να μην χειροκροτήσω και να μην πω στη Σίσσυ ”ωραίος ο άντρας σου”. Έγραψε αυτό που ένιωθε κι εγώ σε αυτό θα μείνω, δε θα μείνω στο ποιος είπε τι και ποιος έχει δίκιο ή άδικο. Αυτά είναι κουβέντες να τις κάνει ο καθένας με την οικογένειά του στο σπίτι του, όμως, τη θέση που κράτησε ο άντρας της για τη γυναίκα του δεν μπορώ να μην δώσω χώρο και χρόνο στην εκπομπή να το παρουσιάσω».

 

Ο Δημήτρης Παπανώτας λοιπόν μίλησε και για την Ελένη που πολύ τον στενοχώρησε.

«Είμαι λίγο στεναχωρημένος με όλα αυτά και ειδικά με κάποιους φίλους μου είμαι πολύ στεναχωρημένος. Η Ελένη Μενεγάκη κολλάει πουθενά; Αισθάνθηκε πάρα πολύ περήφανη με τη δημοσίευση που έκανε ο κ. Μαραντίνης, όπου μας χαρακτηρίζει ”άντρες”, ”δημοσιογράφους” και ”ανθρώπους”. Ποιος; Η Ελένη που 25 χρόνια είμαστε φίλοι. Να είμαστε λίγο προσεκτικοί σε αυτή τη δουλειά θα ήθελα. Νομίζω ότι κατά λάθος αλλά θα έπρεπε να πει για ποιο πράγμα αισθάνθηκε υπερήφανη. Έχω παράπονο και η αρνητική ενέργεια με επηρεάζει. Οι απροσεξίες αυτού του μεγέθους εμένα με ενοχλούν.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency