SEX AND THE CITY

Πόσο κοστίζουν (σήμερα) τα σπίτια αγαπημένων σειρών

Έχεις ποτέ σκεφτεί πόσο μπορεί να κοστίζει το διαμέρισμα της Carrie ή της παρέας του Big Bang Theory; Γιατί η New York Post το σκέφτηκε και μάλιστα δεν έμεινε μόνο στην απορία. Έψαξε και βρήκε τις απαντήσεις. Παρακάτω, λοιπόν, μπορείς να δεις τι ενοίκιο έχουν αγαπημένα διαμερίσματα.

FRIENDS

Περιοχή: West Village

Σήμερα κοστίζει: 4.500 δολάρια/ μήνα

Το διαμέρισμα που έμεναν Monica και Rachel δεν το λες οικονομικό. Σύμφωνα με κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς, σήμερα κοστίζει 4.500 το μήνα – χωρίς να συνυπολογιστεί η ταράτσα. Το απέναντι διαμέρισμα των Chandler και Joy υπολογίζεται γύρω στα 3.000 δολάρια τον μήνα.

SEX AND THE CITY

Περιοχή: Upper East Side

Σήμερα κοστίζει: 2.700 δολάρια/ μήνα

Μπορεί στη σειρά το ενοίκιο της Carrie Bradshaw να προβλεπόταν γύρω στα 700 δολάρια τον μήνα, για το διαμέρισμα στην 245 Ε αλλά ούτε καν. Στη συγκεκριμένη περιοχή, το μέσο ενοίκιο είναι περίπου 2.500 δολάρια τον μήνα.

THE BING BANG THEORY

Περιοχή: Pasadena, Califοrnia

Σήμερα κοστίζει: 2.000/ μήνα

Το δυάρι που μένουν ο Sheldon και ο Leonard έχει τεράστιο σαλόνι, δύο κρεβατοκάμαρες, ένα μπάνιο και μια κουζίνα. Βρίσκεται κοντά στη σχολή τους, στο συγκρότημα 2311 N. Los Robles Ave. στην Pasadena. Για όλα αυτά φαίνεται ότι δεν θα πλήρωναν λίγο στην πραγματικότητα. 2.000 το μήνα υπολογίζεται το ενοίκιο.

HOW I MET YOUR MOTHER

 

Περιοχή: Upper West Side

Σήμερα κοστίζει: 3.000/ μήνα

Tο δυάρι στο οποίο μένουν Ted, Marshall, Lily και Robin, θεωρητικά βρίσκεται στο Upper West Side. Έχει δύο μεγάλες κρεβατοκάμαρες, ένα σαλόνι, κουζίνα και γενικά είναι αρκετά μεγάλο. Υπολογίζεται ότι θα κόστιζε στην πραγματικότητα 3.000 δολάρια το μήνα.