SARAH JESSICA PARKER

Οι backstage αλήθειες για το “Sex & the City” που ήρθε η ώρα να μάθεις

Το 1ο επεισόδιο του Sex and the City βγήκε αέρα στις 6 Ιουνίου 1998 και δεν μπορείς, κάπως έτσι, παρά να αναρωτηθείς πόσο γρήγορα περνούν τα χρόνια.

Αφού συνέλθεις από αυτό το στιγμιαίο σοκ, ετοιμάσου και για μερικά ακόμα, καθώς είναι σίγουρο πως υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν γνωρίζεις και δεν θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς για την αγαπημένη σου σειρά, τα οποία ήρθε η ώρα να σου αποκαλύψουμε.

1) Η φούστα που φοράει η Carrie στους τίτλους αρχής κοστίζει μόλις 5 δολάρια και είναι αγορασμένη από ένα εκθεσιακό παζάρι

Πλέον, βρίσκεται μέσα σε κάδρο και δεσπόζει στο γραφείο του σεναριογράφου, σκηνοθέτη και παραγωγού της σειράς, Micheal Patrick King.

2) Ακόμα και όταν τα πλάνα της ήταν από τη μέση και πάνω, η Kim Cattrall, η ηθοποιός που υποδύθηκε τη Samantha, επέμενε να φοράει τακούνια

Πίστευε πως τη βοηθούσαν να μπει καλύτερα στο “πετσί” του ρόλου.

3) Σκηνοθετικό λάθος!

Το λεωφορείο που εμφανίζεται στους τίτλους αρχής με το πρόσωπο της Carrie επάνω του αρχικά είναι γεμάτο, ενώ όταν την πιτσιλάει φαίνεται άδειο.

4) Η Sarah Jessica Parker ήταν η μόνη από τις 4 πρωταγωνίστριες με ρήτρα στο συμβόλαιό της για τις γυμνές εμφανίσεις

Είχε απαιτήσει και τελικά το κατάφερε να μην εμφανιστεί ποτέ γυμνή στη σειρά.

5) Η Cynthia Nixon, που υποδύθηκε τη Miranda, δεν είχε αληθινές τρύπες στα αυτιά της

Ό,τι σκουλαρίκι και αν φόρεσε, ήταν με clips.

6) Κανένα outfit δεν επαναλήφθηκε για δεύτερη φορά

Εκτός από το γούνινο παλτό της Carrie, στην τελευταία σκηνή του τέλους της σειράς, όπου και μιλάει στο τηλέφωνο με το “Μεγάλο”.

7) Η σκηνή που η Carrie και η Miranda τρώνε cupcakes έξω από το Magnolia bakery ευθύνεται για τη μετέπειτα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ έκρηξη στις πωλήσεις των cupcakes

Ναι, παγκόσμια και ναι η σκηνή αυτή έχει τα credits στη μόδα με τα cupcakes. Αρκεί να αναλογιστείς ότι μετά από αυτό το πλάνο, το κατάστημα Magnolia αναγκάστηκε να προσλάβει μπράβους για να ελέγξει τα πλήθη.

8) Υπήρχε συγκεκριμένος λόγος που ο “Mr. Big” ονομάστηκε έτσι και δεν έχει να κάνει με τα “προσόντα” του

Η συγγραφέας του βιβλίου, Candice Bushnell, δήλωσε στο New York Magazine το 2004 ότι τον ονόμασε έτσι γιατί ήταν από εκείνους τους τύπους της Νέας Υόρκης, με τη μεγάλη προσωπικότητα, που τους προσέχεις με το πού θα μπουν σε ένα χώρο.

9) Η 5η σεζόν κανονικά θα διαρκούσε λιγότερο από τις υπόλοιπες

Αυτό γιατί τότε η Sarah Jessica Parker ήταν έγκυος.

10) Η Carrie δεν αποκαλεί ποτέ τον Mr. Big ως τέτοιο, παρά μόνο πίσω από την πλάτη του

Για την ακρίβεια, δεν τον αποκαλεί ούτε με το όνομά του ποτέ, δεν τον αποκαλεί κάπως γενικά. Εξαιρείται μία και μόνο σκηνή στην ταινία όμως, όπου γυρίζει σπίτι και απλά αναρωτιέται πού είναι ο John.

11) Και ναι, είχαν οικογένειες και οι 4, αλλά δεν αναφέρονταν σε αυτές για ένα και μόνο λόγο

Οι δημιουργοί της σειράς δεν ήθελαν οι οικογενειακές υποθέσεις να αποσπάσουν την προσοχή από το θέμα της φιλίας και τους ίδιους τους χαρακτήρες.

12) Το πιο ακριβό απ’ όλα τα φορέματα της Carrie ανήκε στον οίκο Versace

Το φόρεμα “Mille Feuille” ήταν εκείνο που φορούσε η Carrie στο Παρίσι, περιμένοντας το ραντεβού της με τον Aleksandr Petrovsky. Η αξία του; $80.000. Τσάμπα πράμα.

13) Το μωρό του Aidan στην 6η σεζόν, τον οποίο και συναντά τυχαία η Carrie, στην πραγματικότητα είναι της Sarah Jessica Parker

Γι’ αυτό και σε όλη τη διάρκεια της σκηνής, φαίνεται πολύ ευτυχισμένο που κοιτάζει την Carrie.