Οι 10 πιο sexy γιατροί της μικρής οθόνης

Οι μόνοι γιατροί που θα θέλαμε να συναντήσουμε στη ζωή μας.

Νιώθεις μια, κάποια όρεξη να χαζέψεις όμορφους άντρες; Ψάχνεις τον τρόπο να κάνεις καλύτερη τη μέρα σου; Εδώ είμαστε εμείς, δηλαδή όχι εμείς, αλλά οι 10 πιο sexy γιατροί που έχουν εμφανιστεί ποτέ σε σειρές. Μετά από μια, καθόλου αντικειμενική, συζήτηση που είχα με τα κορίτσια, κατέληξα στην παρακάτω δεκάδα, η οποία *προφανώς* έχει πολύ δυνατές παρουσίες από το ''Grey Sloan Memorial Hospital''. Ποιοι είναι, λοιπόν, οι γιατροί που μας έχουν κάνει να βγάλουμε καρδούλες από τα μάτια; Έχουμε και λέμε.

Dr. Gregory House- ''House''

Το περίμενες εσύ ότι θα αρχίσει η λίστα μας με τον δύστροπο, αγενή, ιδανικό υποψήφιο για το βραβείο του πιο εκνευριστικού γιατρού της μικρής οθόνης κύριο Dr. House; Ούτε αυτός. Και όμως θα κάνω τη διαφορά και θα του χαρίσω την πρώτη θέση, κυρίως γιατί ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που μπορεί να σου βγάλουν την πίστη μέχρι να σου ανοιχτούν, αλλά όταν το κάνουν το αποτέλεσμα σε δικαιώνει πανηγυρικά. Επίσης εξαιρετικά hot άντρας. Μην λέμε τα αυτονόητα.

Dr. Jack Shephard- ''Lost''

Και τώρα πάμε στον πρώτο Σέπαρντ γιατρό της λίστα μας, κάτι σαν το επίθετο ''Παπαγεωργίου'' που παίζει στους ωτορινολαρυγγολόγους, έτσι και το Shepherd/ Shephard είναι το ίδιο στους νευροχειρουργός στην Αμερική. Το 2004 δημιουργήθηκε το πρώτο ανεπίσημο #αναμεσα με τον Jack από το ''Lost'' και τον ''Derek'' από το ''Grey's Anatomy'', οι οποίοι εκτός από το ίδιο επίθετο και επάγγελμα, είχαν και την ίδια μοίρα.

Dr. Derek Shepherd- ''Grey's Anatomy

Μπορεί να φαίνεται ότι προδίδω τον Derek της καρδιάς μου με την τρίτη θέση που του δίνω σε αυτή τη λίστα, ωστόσο κανείς δεν θα τον ξεπεράσει. Ο τρόπος που φιλούσε και κοιτούσε την Meredith έκανε μέχρι και τα τσιμέντα να ραγίζουν από συγκίνηση. Αξεπέραστος.

Dr. Jackson Avery- ''Grey's Anatomy''

Και συνεχίζουμε με το ''Grey Sloan Memorial Hospital'', το οποίο αποτελεί αστείρευτη πηγή hot γιατρών, και τον Dr. Jackson Avery. Τι να πρωτοπεί κανείς για αυτό το αγόρι με τα πράσινα μάτια, που απλός πρακτικάριος έγινε διευθυντής του νοσοκομείου (με την αξία του, μην ακούσω τίποτα για βύσμα) και ένας από τους βασικούς γιατρούς της σειράς; Ελπίζω μόνο μην τον σκοτώσει η Shonda στο άμεσο μέλλον, γιατί δεν θα το αντέξω.

Dr. Mark Sloan- ''Grey's Anatomy''

Άλλος ένας αδικοχαμένος γιατρός από το ''Grey's Anatomy'', ο McSteamy, ήταν ο ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ hot γιατρός της υπόθεσης, εκείνος που χρησιμοποιούσε ξεδιάντροπα τη γοητεία του- και πολύ καλά έκανε- αλλά ήταν πολλά περισσότερο από 'απλά ένα όμορφο πρόσωπο-. Μας λείπει το χιούμορ του και η παρέα που έκανε με την Callie Torres. *κλαίει σε μια γωνιά*

Dr. Doug Ross- ''ER''

Τώρα πάμε αρκετά χρόνια πίσω, στο αγαπημένο μας ''ER'', τη σειρά που καθιέρωσε το συνδυασμό 'Ενδιαφέρουσες ιατρικές ιστορίες- σεξ στο δωμάτιο αναμονής- hot γιατροί' (την ευχαριστούμε πολύ για αυτό) και έφερε στη ζωή μας τον Dr. Doug Ross, δηλαδή τον George Clooney.

Dr. William Rush- ''Rush''

Αυτό τον γιατρό μπορεί να μην τον ξέρεις (η σειρά ''Rush'' στην οποία έπαιζε ο ΠΑΡΑΠΟΛYHOT Tom Ellis έπαιζε κάποια στιγμή στο Star Channel) ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει μια θέση σε αυτή τη λίστα. Και μιας και μιλάμε για τον Tom Ellis, να τσεκάρεις και τη σειρά του ''Lucifer''. You're welcome!

Dr. Spencer Reid- ''Criminal Minds''

Ο γλυκούλης Spencer Reid, μπορεί να μην ήταν γιατρός σε νοσοκομείο, ωστόσο ήταν επιστήμονας και με τη βούλα- τζάμπα είχε το PhD;- οπότε αξίζει μια θέση ανάμεσα στους χειρουργούς της λίστας. Δες τι κουκλάκι που είναι!

Dr. Alex Karev- ''Grey's Anatomy''

Νομίζεις ότι ξεμπερδέψαμε με το ''Grey's Anatomy''; Θα άφηνα εκτός τον Alex Karev που έχει τραβήξει τα πάνδεινα και όμως ζει ακόμα; Αγαπάμε Alex και συνεχίζουμε να στηρίζουμε την παρουσία του στο νοσοκομείο- Shonda αν μας διαβάζεις ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ.

Dr. Danny Castellano- ''The Mindy Project''

Και κλείνουμε με τον μόνο γυναικολόγο της λίστας, τον Dr. Danny Castellano από τη σειρά ''The Mindy Project'' που έκλεψε την καρδιά της Mindy αλλά και τη δική μας με το χιούμορ και οκ, ποιον κοροϊδεύουμε, τους κοιλιακούς του.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ