WATCHLIST

Η Jennifer Aniston εξήγησε γιατί δεν θα δούμε ποτέ reunion των Friends

Η σειρά 'Friends', οκ τα 'Φιλαράκια'- για εμάς θα είναι πάντα τα 'Φιλαράκια', έχει αφήσει το δικό της στίγμα στην αμερικάνικη τηλεόραση και 12 χρόνια μετά το δακρύβρεχτο φινάλε οι θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο περιμένουν να δουν ένα, κάποιο reunion.

Γιατί δηλαδή να μείνουμε μόνο στο revival των Gilmore Girls; Γιατί να μην δούμε τι κάνουν τώρα η Rachel με τον Ross, η Phoebe και ο Mark αλλά και πώς τα βγάζει πέρα η Monica με τον Chandler με τα δίδυμα; Για τον Joey δεν αναρωτιέμαι γιατί *δυστυχώς* η ομώνυμη σειρά μας έδειξε τι συνέβη- και δεν πήγε και πολύ καλά αυτό.

Η Jennifer Aniston πάντως σε μια πρόσφατη συνέντευξή της σε αγγλική εκπομπή εξήγησε γιατί δεν πρόκειται να απολαύσουμε ποτέ ξανά την παρέα του Central Perk·

”Δεν ξέρω τι θα κάναμε σε αυτό το reunion. Νομίζω ότι σκεφτόμαστε με νοσταλγία εκείνη την εποχή και ο κόσμος την αγαπάει πολύ- άσχετα αν έχουν περάσει μόλις 12 χρόνια από τότε. Ήταν αλλιώς τα πράγματα τότε, δεν ήμασταν κολλημένοι στα κινητά μας και δεν τσεκάραμε συνέχεια τα social media, ήμασταν σε ένα καφέ και κουβεντιάζαμε. Αυτό το έχουμε χάσει πια”, λέει χαρακτηριστικά ενώ δήλωσε ότι η σειρά είναι κάτι σαν comfort food για τους θαυμαστές της (ΠΡΟΦΑΝΩΣ).

”Τους κάνει να αισθάνονται καλύτερα όταν δεν περνάνε καλά και όταν θέλουν να αποσπάσουν την προσοχή τους από κάτι που τους απασχολεί, γιατί πραγματικά είναι παντού- μπορείς να δεις τη σειρά όποτε θέλεις (για το Star Channel θα λέει).

Της ίδιας άποψης είναι και η Marta Kauffman, μια από τις δημιουργούς της σειράς, η οποία παλιότερα είχε δηλώσει ότι δεν υπάρχει λόγος να επιστρέψει πίσω αυτή η σειρά.

Κοινώς, θα τη βγάλουμε με τις επαναλήψεις τα σαββατοκύριακα.